Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túlreagálja a párom, hogy megcsókoltam egy másik lányt?
Figyelt kérdés
Csókolóztam egy lánnyal és párom ezért ki akar tenni. Szerintetek is túl szigorú? Egy csók azért belefér nem?2013. szept. 30. 19:51
2/17 anonim válasza:
Nem mindenkinek fér bele, ő pont olyan akinek nem.
3/17 anonim válasza:
bocs de én aki megcsókolok attól valószínüleg többet is akarok, szóval ha mást csókoltál ki veled :)
4/17 anonim válasza:
ó persze,még 1-1kóbor félre dugás is:D
6/17 anonim válasza:
Ember!Barátnőd van!nem kutyád,h. egyszerre legyen több.ez már félrelépés,nem szigú,te vagy gyökér.
7/17 anonim válasza:
Hát már nem azért, de szerintem jogos, hogy ki akar dobni. Próbáld meg visszaszerezni a bizalmát, ha tényleg akarod..
8/17 Pain for Pleasure válasza:
Ja, persze, most még próbáld rákenni, hogy ő reagálja túl. Nem, te voltál a barom, vállald a tetteid következményeit!
9/17 ~zsozso~ válasza:
szigoruuu??? en ott helyben kihajitottalak volnaa 25/L
10/17 anonim válasza:
Nem fér bele! Te mit szólnál, ha egy másik fiúval csókolózna a barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!