Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy muszáj elvetetni a gyereket?
#9 Érti ő, csak tudja, hogy nem az o állásáról van szo, részéről, idejéről, ezert pont nem érdekli:D
Nehogy azt hidd, hogy ha neki kéne ezt végig csinálnia, akklr is ilyen konnyen beszelne:D
#15 15:59
Az írásod alapján te is leragadtál azon a szinten.
Miért is pénzéhes???
Miből fogja eltartani???
GYES.re???
Taps!👏👏👏
28500 HUF. A gyerek kezdő ktg.e, ugy 1 M korul van! Plusz a havi ktg olyan 150/hó
Kérdező, a dontes a tied! A nő dönt ebben egyedül.....
3 dolgot viszont vegyel szamotasba!
1, Ha ő szeretné megtarzani, biztosan nem fogja tulelni a kapcsolatotokat, ha mégis elveteted.
2, A párod mennyit keres? Van saját lakasa/haza? Ha igen, hajlandó a felét rádiratni, hogy ne legyél annyira kiszolgáltatott?
3, Akarsz amugy gyereket? (Érzelmileg)
Anno én is ugyanilyen helyzetben voltam. 21 évesen....pályakezdőként....fél éve voltunk együtt.
Megmondtam, ha elvesz felesegül, rámiratja a ház felét, akkor megtartom a gyereket...amugy sajnos nem tudom...mert ha rajon, hogy megsem engem akkor, nekem kampo, totál kiszolgáltatott helyzet....nulla mumkatapasztalattal....
Most 34 vagyok, azota is boldogok vagyunk, es született még egy kisfiunk!
1. Nagyon bízom benne, hogy nem így lesz, át tudunk közösen lendülni ezen a krízisen.
2. Többet keresek jelenleg nála. Nincs, albérletben élünk. Céges autója van, azt használja. Egyébként soha nem kérnék olyat tőle, hogy írasson rám bármit, amibe nem adtam bele semennyi pénzt.
3.Igen, de kizárólag azután, hogy stabil,hosszútávú munkahelyem és anyagi alapom van hozzá.
Egyébként idősebb vagyok jó néhány évvel, mint 21:)
1, Nem fogtok! Ez 10000%
2, Alapból nekem sem jutna ilyen eszembe, de ha azt kéri, hogy az ő kedvéért, kerüljek kiszolgáltatott helyzezben, rendben, de akkor adjon valamit cserébe! Lehet, hogy direkt módón nem adtam bele a férjem házába, de indirekt módón nagyon is sokat!
Sajnos, ha csóró akkor én is inkabb az elvetetést javaslom, tekintve, hogy nem lesz kiből eltartania.
Btw (22es vagyok)
A kerdésed az volt, hogyan értesd meg a pároddal?
Nos, kérdezd meg, hogy miből ohajtja eltartani a gyereket meg téged. Aztán innentől nincs több kérdés.
A "majd megoldjuk valahogy" illetve, a "majd lesz valahogy" nem megfelelő valasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!