Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy muszáj elvetetni a gyereket?
Munkaviszony miatt elvetetnéd a gyereket? Ide figyelj; elmész GYES-re, amikor már 1 éves a gyerek és nem igényel folyamatos felügyeletet elkezdesz új állást keresni és otthonról, gyerek mellől dolgozol. Sokan csinálják így, van bőven lehetőség. Ha meg nem akarsz dolgozni még, akkor ugyanezt megteheted később is.
Bár a végső döntés a tiéd, de a férfié is a gyerek! Ne becsüld alá, hogy mennyire képes kötődni, ragaszkodni a még meg nem született első gyermekéért.
Ha beleegyezése nélkül elveted, nem létezik, hogy a kapcsolatod ezt túlélje.
Én sosem fogalmaznék sosem ennyire kulturálatlan módon, a gyerek nem tehet semmiről. Mindenesetre nem szándékozom miatta megtartani.
A 13 hónap leteltéig nem megyek sehova, nem véletlen jöttem ide dolgozni, és hagytam ott a korábbi határozatlan idejű munkámat, anyagilag bőven megérte. Nem akarok nélküli dönteni, azt szeretném, hogy értse meg, lehet később gyerekünk/gyerekeink, de a mostani helyzetben az abortusz az észszerű döntés.
Nem fogja megérteni. Ha ő szeretné azt a kisbabát,akkor ezen az ésszerűség nem fog változtatni.
A te véleményed pedig lehet helyes,de ő nem fogja így látni.
Egy ilyen döntés mindenképpen meg fogja mergezni a kapcsolatot,ha megtartod a babát akkor te nem fogod jól érezni magad.
Ha élvezetes akkor lehet a párod utal meg egy életre. De ha még nem is utál, mindenképp úgy fogja érezni hogy megkárosítottad azzal a picivel.
Sajnálom,nagyon nehéz lehet, kitartást kívánok mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!