Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátnődnek/feleségednek megjön a havi menstruációja, akkor mennyire tudod elviselni őt?
Nekem van külön elvonulás szobám (ott is van egy számítógép, rotel erősítő bw hangfalak) bezarkozom es olyankor szoktam valami mikrovezerlot programozni vagy bármit tanulni.
Akkor jövök ki ha fontos, és a zenétől nem hallom ha hisztériazik :)
Nálunk nem is a menstruáciòs időszak rossz, hanem előtte.
Valami nagy gond lehet a hormonháztartásommal. Gyerekként sosem sírtam, de mikor 13 éves lettem, akkor megjött és onnantól még mikor rendszertelen volt a mensim, akkor is tudtuk, hogy megjön, mert három nappal előtte elkezdtem zokogni este 6 és 8 között, majd 9-től teljesen boldog és kiegyensúlyozott voltam megint.
Mióta kiderült, hogy laktózintoleranciám van és nem eszek tejet, azóta veszekszem és nem annyira egyértelmű, hogy mikor.
15: miután egyszer ramszolt: hangosan pislogsz.
Még szép :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!