Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom undorodik a menstruáció tényétől. Mikor megjön, nem jön annyira a közelembe, és "dzsúznak" hívja a vért. Szerintetek mit tehetnék?
Mondd meg neki, hogy te meg undorodsz a spermájától ..
Amúgy meg kuka.
Jó katona vérben is harcol:D Amúgy az felér egy disznóvágással olyankor.
A te pasid fiúka :/ ennél gyerekesebben nem tudna viselkedni.
Semmi együttérzés?
Én is undorodom tőle, pedig nő vagyok. Szerencsére mióta spirálom van, nem menstruálok(vagyis nem jön belőlem semmi).
Ami jön, az nem sima vér, hanem MÉHFAL CAFATOK!. Gratulálok annak a kannibálnak, aki benyalja a nője belső szerveit..
Szerintem is undi, dehát ez van, el kell viselni szó nélkül, mert az élet undi. Mellesleg a spermától sem vagyok oda, nem fürdenék egy kád spermában és nem szeretek belenyúlni sem, ha hordókban árulnák nem vinnék haza, hogy jajj dejó, sperma.. A barátomat meg sperma nélkül is ugyanúgy szeretném és ugyanúgy vonzódom hozzá, gondolom titeket sem érdekel, hogy vérzik e a szerelmetek, szóval ti sem kötődtök a kihullott méhfalához annyira.
Van, van, nem olyan jó, de azért annyira nem is rémes. Amíg nem szid, addig szerintem ne aggódj. Amúgy lehet simán a vért nem bírja, akkor is elájul, ha vért vesznek tőle, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!