Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom undorodik a menstruá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom undorodik a menstruáció tényétől. Mikor megjön, nem jön annyira a közelembe, és "dzsúznak" hívja a vért. Szerintetek mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 18:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekded lélek.
2021. jún. 22. 20:55
 12/32 anonim ***** válasza:
37%

Elég problémás és primitív a viselkedése.

Viszont sajnos - szarrá leszek pontozva, de tapasztaltam már - ilyenkor sok nőnek van rendkívül kellemetlen szaga, amit nem tudnék semmihez sem hasonlítani, mert annyira egyedi. De ez csak olyan, mint az idősek állandó "poshadt víz" szaga, a romák "állott kávézacc és túlfőtt bableves" aromája vagy az alkoholista férfiak "romlott, avas zsír" bűze.

Szóval ilyenkor tripla tisztálkodásra van szükség, főleg nyáron. Férfiaknak szintén, mert nyár van és sok a "fokhagymafesztiválszagú" ember.

2021. jún. 22. 20:55
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Utolsónak igaza van, de amit érez, az vérszag! Olyan jellegzetes vasas, tamponnál annyira nem érezni, csak cserekor..
2021. jún. 22. 21:08
 14/32 anonim ***** válasza:
43%
Nőként írom hogy szerintem is undorító, de hát ez van, az élet velejárója, természetes...gáz amit a pasid csinál.
2021. jún. 22. 21:15
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

NA most várj... az a baj, hogy nem akar szexelni, mikor megvan neked?

Szerintem ez azért nem akkor probléma hogy ügyet kelljen csinálni belőle.

2021. jún. 22. 23:17
 16/32 anonim ***** válasza:
27%

Miért lettem lepontozva?

Olvassatok utána vagy figyeljetek bioszon! A méhfal megvastagszik, majd levàlik, ha nincs beágyazódás! Vagy mit gondoltatok az apró kis pete okozza a vérzést, ahogy jön kifelé?!

2021. jún. 23. 05:05
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én értelmezésem szerint nemhogy nem akar szexelni, a közelébe nem megy.

Azért ne már... nő vagyok és tényleg egy idő után van egy szaga (cserélni kell rendszeresen), de ha mellettem ül, azért biztosan nincs olyan szagom, hogy odébb kelljen menni... ha lenne, érezném.

2021. jún. 23. 11:51
 18/32 anonim ***** válasza:
67%

Még nem tudja, hogy nagyon sok nő ilyenkor sokkal kívánósabb. Igaz, szintén sokuknál le kell győzetni a gátlásukat ezeken a napokon, de ha sikerül, fantasztikus szeretkezésekben lehet része mindkét félnek azakan a napokon.

48Ffi

2021. jún. 23. 12:15
 19/32 anonim ***** válasza:
43%

18

Nekem ez nem gátlás, gusztusom nincs hozzá. Nem állatok vagyunk, hogy ne lehessen kibírni 6-7 napot. Mondom nőkénz

2021. jún. 23. 13:09
 20/32 anonim ***** válasza:
93%
Akkor az én csajom állat. Mert olyankor is kívánja.
2021. jún. 23. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!