Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátnődnek/feleségednek megjön a havi menstruációja, akkor mennyire tudod elviselni őt?
Figyelt kérdés
Kint alszol a kocsiban akkor? Elmész haverokkal valamerre? Hogyan menedzseled ki ezt az időszakot?2021. okt. 24. 17:13
1/18 anonim válasza:
Teljes mértékben. Szerencsére egy felnőtt értelmes nővel vagyok együtt és nem egy hisztis kislánnyal.
2/18 anonim válasza:
Én ilyenkor becsukom a spájzba és kukoricán térdeltetem.
3/18 anonim válasza:
Haveromék családjában egyszerre mindenki :D olyankor mindig bandáztunk anno
4/18 anonim válasza:
Mivel jóideje kiraktam páros lábbal igy teljesen jól viselem :D
5/18 anonim válasza:
Mivel mindketten értelmes felnőttek vagyunk, ezért nem okoz problémát. Most nem fogok mártírkodni, mert látom, hogy görcsöl és kicsit kedvetlenebb, tudom magamról, hogy betegen jóval rosszabb vagyok nála.
6/18 anonim válasza:
Nő vagyok. Még a legdurvább hormonakrobatika közben is képes vagyok önkontrollt tanúsítani. Meglepő, ugye?
8/18 anonim válasza:
A barátnőm nem érzelmi fogyatékos, úgyhogy semmi problémát nem okoz a menstruációja. Mi ez a kérdés "kint alszol a kocsiban?" lol. Te nem tudom, mit gondolsz a nőkről, de ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy nagyon kapkodnának utánad.
9/18 anonim válasza:
Én előtte vagyok bolond.Vannak témák,amit olyankor kerülünk.De,ha összeveszünk,általában olyankir.
10/18 anonim válasza:
Nekem mondta már itt valaki mert tulreagált valamit pasi létére, hogy megjött neki és hogy ne haragudjak már. 😄
Ezen akkorát kacagtam aztán egész nap ezen kacagtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!