Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők! El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! El mondanátok a párotoknak, ha úgy alakul, hogy időközben valaki másba is szerelmesek lennétek?

Figyelt kérdés

Kilenc éve vagyunk házasok a feleségemmel, akit szeretek és tisztelettel tudok fel nézni rá, mert csodálatos ember! Szült nekem két szép gyermeket, nagyon jó édesanya. Jól megértjük egymást, igazából még soha sem volt komolyabb vitánk, mert mindig meg tudtuk beszélni ha volt valami probléma.

A baj kb. két hónapja kezdődött. Érkezett egy új kolléganő a céghez. Kicsit fiatalabb, mint a nejem, meg sokkal "dögösebb" is! Szóval, nagyon szép nő, meg annyira kellemes az illata is. A legrosszabb, hogy két-három hete, mintha még flörtölne is velem. Teljesen kész vagyok tőle, nem megy ki a fejemből.

Ilyen még soha sem történt velem a kilenc év alatt, hogy másba legyek szerelmes. Mint írtam, a feleségemet tisztelem, mert csodás ember, kiváló édesanya! Kívánni sem tudnék nála jobbat! Nem érdemelné meg, hogy megcsaljam. Meg ott vannak a gyermekeink is, akik még kicsik. Ők sem érdemlik és értenék meg! Ők hárman a visszatartó erők, miattuk nem fogok félre lépni!

Azon gondolkodom, hogy munkahelyet váltok, bár nagyon szeretem a munkámat. A kollégákkal is remek a viszonyunk, a főnököm is elégedett a munkámmal, viszont a családi béke szerintem többet ér!

Ilyenekről még sosem beszéltünk a nejemmel, nem tudom, hogy hogyan fog rá reagálni. Egy biztos, nem akarom elhagyni, akár mennyire is vonzó és kívánatos az új kolléganő. Viszont félek attól, hogy rossz vége is lehet a vallomásnak, bár szerintem arról senki sem tehet, ha szerelmes lesz, ha nem történik utána semmi!

Ti elmondanátok a helyemben, vagy fojtsam inkább magamba?

Ha kerültetek már ilyen helyzetbe, hogyan alakult, mi lett a vége?

2021. okt. 23. 19:38
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
54%

Kedves kérdező, most tanulom pszichológiából, hogy a férfiak biológiailag arra vannak behuzalozva, hogy megkívánjanak mindenkit aki vonzó. Ez teljesen rendben van.

De ez nem jelenti azt hogy a feleséged aki szeret, gondoskodik, odaadóan neveli a gyermekeiteket, ne lenne az igazi.

Szerintem butaság amit a többiek írtak. Ez egy próbatétel.

8 éve élek kapcsolatban, 3 éve lakunk együtt és nekem is megtetszett már ezidő alatt 2-3 férfi. Kívántam őket, mások voltak mint a párom és ez izgatott. Ők is kívántak engem.

Nehéz próbatétel volt de sikerült hűségesnek maradnom és nem bántam meg.

Remélem jól vagy és valahogy le tudod vezetni a benned felgyűlő feszültséget.

Kitartást

2021. okt. 29. 00:46
 22/22 anonim ***** válasza:

Szakértői heurisztika kedves utolsó? 🙃😉

Nem értek egyet azzal amit állítasz (abban sem lennék biztos, hogy nő vagy; csak ffiak szájából hallottam olyat, hogy,, az ő agyuk arra van ráállva, hogy mindenkit megdugjanak",, hűséget fogadtam nem vakságot",, a ffiaknak ez jár, meg jajj szegények ők nem tehetnek arról, hogy ösztönlények, hát ez a gonosz evolúció hibája ")

Alapvetően az EMBEREK azt kedvelik ami szép (mert ugye az mindig jó is khm...), de a hátamon feláll a szőr, amikor valaki ezt a kiragadott fél mondatot megtanulja valahonnan az evolúciós pszichológiából, utána meg minden gerinctelen tettét ezzel magyarázza. Azt gondolná az ember, hogy mi már lemásztunk a fáról, és nem az ösztöneink által irányított lények vagyunk. De mindig rá kell jönnöm, hogy sajnos nem mindenkinek adatott ez meg

2021. okt. 29. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!