Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadtam ki a páromra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki a páromra?

Figyelt kérdés

Annyi, hogy a párom 10 éve küzdősportol, és amúgy tök nyugodt ember, akit szinte lehetetlen kihozni a sodrából és megtudta, hogy az idős szüleinek rendszeresen beszólogat egy pali a háztömbből, meg rendszeresen felcsönget hozzájuk reggelente, meg csapkodja az ajtójukat.

Múlt hét vasárnap pont náluk voltunk családi ebéden, és pont jött a pasi és elkezdte csapkodni az ajtót, erre a párom kiment, és párszor falhoz verte, plusz végig húzta a lépcsőházban és ordibált vele mindennek elhordta, az egész lépcsőház kint nézte, ahogy szerintem nagyon csúnya módon megalázta az a pasit.

Azóta nem beszélek a pasimmal, és most szakítani is akarok vele, szerintetek jogos? Mert így nem viselkedünk egy embertársunkkal.

2021. okt. 23. 13:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
96%

"Azóta nem beszélek a pasimmal, és most szakítani is akarok vele"

"sőt még fel is hívta a szüleit minap és biztatta őket, hogy ha nem áll le nyugodtan szóljanak neki, és nyomatékosítja a srácban az élményt ha kell többedmagával."

Ez egy provokátor troll, ne etessétek. Először egy hete nem beszél a sráccal, aztán meg tudja mit beszél a szüleivel telefonon.

2021. okt. 23. 17:12
 32/38 anonim ***** válasza:
38%

Elhiszem, hogy megijesztett, azt is, hogy elítéled, mert neked más szempontok fontosak.

Nekem - ha egyébként tényleg nyugodt, van önbizalma és nem egy beteges, birtokló szerencsétlen, agresszív p.cs - kifejezetten tetszene, ha tudom, hogy tudja, mikor és milyen esetben kell ilyen módon is védenie a szeretteit.

2021. okt. 23. 17:13
 33/38 anonim ***** válasza:
95%
#31-es. Jól kiszúrtad. Jobban megnézve valóban trollnak tűnik. Minden érvelést figyelmen kívül hagy, és makacsul ragaszkodik az erőszakmentes álláspontjához, és ahhoz hogy majd a rendőrség megoldja. Ennyire nem lehet makacs, valószínűbb, hogy troll.
2021. okt. 23. 17:29
 34/38 A kérdező kommentje:

Közös albérletben lakunk, attól, hogy nem beszélek vele még hallom, ha telefonál.

Értem az érveléseiteket is, de ti nem voltatok ott, aki így képes bánni és viselkedni egy emberrel, megbánást nem tanúsítva, az nem normális egyszerűen, oké csapja oda a falhoz, de minek végighúzni a földön az akkorra már "megsemmisített" embert és közben ecsetelni neki, hogy milyen módokon tudná még összetörni?

Verje falhoz, aztán kész, de minden utána lévő dolog felesleges volt és agresszív és nem helyén való.

2021. okt. 23. 17:45
 35/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem az agressziót mutatják a válaszok, hanem azt, hogy az emberek, úgy általában, mennyire állnának ki a szüleikért. Mert nem egy random ember zaklatásáról írtál, hanem a szülei zaklatásáról. Ha ugyan ezt leírtad volna egy sima ismerőséről, hogy azt zaklatja, vagy talán ő magát, akkor hidd el, akik itt a párod mellé álltak, nagy részük neked adtak volna igazat. Én legalábbis biztos. De így, hogy a szüleiről, szüleimről lenne szó, így kitaposnám a pocakját, az tuti.
2021. okt. 23. 17:47
 36/38 anonim ***** válasza:
85%
Kerdezo! A legjobb baratnom szingli, es pont egy ilyen fajta normalis pasit keres! Szakits vele, aztan kuld el nekem az elerhetoseget, mert te undorito vagy! Koszi.
2021. okt. 23. 17:55
 37/38 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem elég hülye dolog volt ennyi tanu előtt csinálni. Egy jó ügyvéd lehet, hogy ki tud csikarni kártérítést.

Amùgy azt gondolom, hogy az a kérdés, hogy élvezte-e a srác, amit csinált. Ha igen, akkor én is szakítanék, nem illünk össze. Ha másnak bejön, akkor szíve-joga.

2021. okt. 23. 18:09
 38/38 anonim ***** válasza:
95%
"Szerintem elég hülye dolog volt ennyi tanu előtt csinálni. Egy jó ügyvéd lehet, hogy ki tud csikarni kártérítést." - Szerinted ki fog egy ilyen barom mellett tanúskodni? Valszeg el se megy a rendőrségre mert akkor el kellene mondania, hogy miért kapta.
2021. okt. 23. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!