Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadtam ki a páromra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki a páromra?

Figyelt kérdés

Annyi, hogy a párom 10 éve küzdősportol, és amúgy tök nyugodt ember, akit szinte lehetetlen kihozni a sodrából és megtudta, hogy az idős szüleinek rendszeresen beszólogat egy pali a háztömbből, meg rendszeresen felcsönget hozzájuk reggelente, meg csapkodja az ajtójukat.

Múlt hét vasárnap pont náluk voltunk családi ebéden, és pont jött a pasi és elkezdte csapkodni az ajtót, erre a párom kiment, és párszor falhoz verte, plusz végig húzta a lépcsőházban és ordibált vele mindennek elhordta, az egész lépcsőház kint nézte, ahogy szerintem nagyon csúnya módon megalázta az a pasit.

Azóta nem beszélek a pasimmal, és most szakítani is akarok vele, szerintetek jogos? Mert így nem viselkedünk egy embertársunkkal.

2021. okt. 23. 13:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%
Én is bevertem volna neki, pedig én nő vagyok.
2021. okt. 23. 15:30
 22/38 anonim ***** válasza:
39%

Itt 2 dologról van szó.

1. A párod viselkedése valóban indokolt volt? Esetleg túlzásba esett? Az a férfi valóban zaklatta a szüleit?

2. Téged megrémisztett az, hogy a párod milyen állat tud lenni olyankor, mikor ő jogosnak érzi a felháborodását.

2021. okt. 23. 15:32
 23/38 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen egyetértek veled, kérdező. Én nem maradnék vele.
2021. okt. 23. 15:36
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

Ha neked ez nem jön be, nekem elkuldheted a parod.

Termeszetesen ez csunya vicc volt.

Hany pasi van aki csak nez, mint a birka amikor segíteni kellene? Nem, hogy örülnél, hogy a te párod nem ilyen.

2021. okt. 23. 15:38
 25/38 anonim ***** válasza:
17%

Nyilván etikailag is fel lehet vetni, hogy az efféle konfliktusok megoldásában az erőszaknak van-e helye, és milyen mértékben.

De most tegyük túl magunkat az etikai megfontolásokon, és gondolkozzunk teljességgel pragmatikusan. Ebből a pragmatikus szempontból bizony könnyen lehet, hogy hatalmas baklövést követett el a párod. A leírtakból ugyanis számomra az tűnik igen valószínűnek, hogy az illető zaklató férfi pszichiátriai beteg (azon belül is legvalószínűbben paranoid skizofrén). Ha a gyanúm helyes, akkor a párod a cselekedetével egyenesen súlyos veszélybe sodorta a szüleidet. Óriási tévedés ugyanis, hogy egy ilyen megaláztatás és verés után az illető majd örökre meghunyászkodik. Egy frászt. Az ilyen ember soha, de soha nem fogja elfogadni, hogy "vesztett". Épp ellenkezőleg, a megverése olaj volt a tűzre. Eddig csak lelki zaklatást végzett, mostantól áttérhet a fizikai eszközökre. Garantálom, hogy már most a bosszúját terveli. S ezúttal biztosra fog menni. Kitalál valamit, amivel a szüleidet kicsinálhatja. Akár meg is ölheti őket. Váratlanul, előjelek nélkül fog lecsapni. Mondjuk bedob éjszaka a szüleid ablakán egy Molotov-koktélt. Vagy lefújja őket a lépcsőházban gázspray-el, utána pedig vasrúddal félholtra veri őket. S ha valóban lelkibeteg, abszolút nem fogja érdekelni, hogy börtönbe vagy zárt intézetbe kerül ezért. Mostantól az életének egyetlen megmaradt célja és értelme a bosszú lesz. Az ilyen ember lelki élete pont olyan, mint az öngyilkos terroristáké. Nem viccelek.

Egyszóval én a helyedben nagyon aggódnék. A szüleid biztonsága érdekében azt tanácsolom, hogy próbáljanak minél hamarabb máshová költözni, lehetőleg minél távolabb. Persze nem biztos, hogy lelkibeteg az illető férfi, de én a helyedben nem kockáztatnám az ottmaradást.

2021. okt. 23. 16:11
 26/38 anonim ***** válasza:
97%
Milyen rendőrségről beszélsz? Te hol élsz? Csak akkor mennek ki ha már vér folyik. Tehát szerinted meg kellett volna várni amíg agyonveri a fickó a szüleit. Gratulálok.
2021. okt. 23. 16:41
 27/38 A kérdező kommentje:
Akkor sem a verés és a megalázás a módja annak, hogy elrendezze valaki a konfliktust. Azért van az igazság szolgáltatás, hogy ők tegyenek rendet, a párom gyerekes és felesleges ez az önkéntes hős viselkedése, és sok ember úgy látom akció filmben éli az életét, ha minden ember így oldaná meg a konfliktust, akkor mindenki kék zöld foltokkal lenne tele.
2021. okt. 23. 16:56
 28/38 A kérdező kommentje:

Ráadásul semmilyen szinten nem hatotta meg ez az eset a párom sőt még fel is hívta a szüleit minap és biztatta őket, hogy ha nem áll le nyugodtan szóljanak neki, és nyomatékosítja a srácban az élményt ha kell többedmagával.

Elkeserítő, hogy ennyien támogatják az agressziót, kiváló lenyomat a magyar emberek mentális állapotáról.

2021. okt. 23. 17:02
 29/38 anonim ***** válasza:
93%
Szóval zaklatni és terrorban tartani lehet az időseket, de az ember nem védheti meg a családját. Magyarországon NINCS igazságszolgáltatás ilyen esetben, ezt fel kellene fognod.
2021. okt. 23. 17:05
 30/38 anonim ***** válasza:
92%

Igazságszolgáltatás.... még egyszer mondom, maguk a rendőrök javasolták nekünk, hogy legyen az ember megcsapkodva.

Mi is hittünk az igazságszolgáltatásban, feljelentést, kihallgatások, nem történt fél évig az égvilgágon semmi.

Aztán mikor követte és fogdosta az utcán a 15 éves lányunkat miközben ocsmányságokat mondott neki, na utána intézkedtünk, csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb, a gyereknek pszichológus kellett utána.

Tudom-tudom, meg kellett volna mosolyogva kérni, "juuuj, kedves, legközelebb légyszi neeee, ez csúnya dolog, Jézuska nem hoz neked ajándékot, ha nem állsz le"

Slussz poén, hogy azóta is szabadlábon van(3 éve), csak a mi közelünkbe nem mer jönni már.

2021. okt. 23. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!