Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a páromra?
Annyi, hogy a párom 10 éve küzdősportol, és amúgy tök nyugodt ember, akit szinte lehetetlen kihozni a sodrából és megtudta, hogy az idős szüleinek rendszeresen beszólogat egy pali a háztömbből, meg rendszeresen felcsönget hozzájuk reggelente, meg csapkodja az ajtójukat.
Múlt hét vasárnap pont náluk voltunk családi ebéden, és pont jött a pasi és elkezdte csapkodni az ajtót, erre a párom kiment, és párszor falhoz verte, plusz végig húzta a lépcsőházban és ordibált vele mindennek elhordta, az egész lépcsőház kint nézte, ahogy szerintem nagyon csúnya módon megalázta az a pasit.
Azóta nem beszélek a pasimmal, és most szakítani is akarok vele, szerintetek jogos? Mert így nem viselkedünk egy embertársunkkal.
Ja, neki kéne elgondolkozni , hogy miért van mèg veled , mert nem mentèl ki segíteni.😆
De hagyd el egy középsulis fiú miatt, vagy gyere össze egy másik nővel
Ha nem imponàl, hogy meg tud vèdeni téged és a csalàdod, akkor neked max valami művèszlèlek való
Az én párom is küzdősportol, én is járok, de vagy 5 évvel korábban kezdte, na meg ő pasi is. Egyszer az egyik edzésen egy kiscsávó elkezdett velem keménykedni, kézfogással üdvözöljük egymást és majdnem eltörte az ujjaim. De már többször volt hogy pl gyakorlat közben rámarkolt a mellemre, vagy mensiztem és hasbarúgott. Pasim úgy falhoz baszta a sokadik ilyen esetre, hogy azóta a srác előre köszön és még ha harci gyakorlat van sem mer erősen megütni :D
Én tuti nem dobnám ki a pasimat ha jogosan megver valakit. Elmebeteg aki időseket így zaklat, ezekkel nem lehet szépen beszélni. Gondolj bele, ha téged bántana valaki, legalább téged is megvédene :)
Te nagyon naiv vagy, kérdező.
Engem durván zaklatott egy fazon, elmentünk férjemmel feljelentést tenni. Tudod mit mondtak úgy, hogy három rendőr is volt a szobában?
"Nem szabadna ilyet tanácsolnom, de csak van egy erős ismerősük, aki egy kis pénzért elintézi ezt, én már kezét-lábát törtem volna, az biztos. "
Kövi kihallgatáson tök másik rendőr:
"Nézze, nem én mondtam, de jól meg kell veretni, ezek ellen csak az használ"
Ébredj fel a rózsaszín vattacukros erőszakmentes álomvilágodból, kérdező.
Én eleve azt vallom, az időseket nem bántjuk.
Ha azok az idősek ráadásul a szüleim, akkor főként!
Én nem csak mondtam volna hogyan fog ropogni az arccsontja mikor taposom, hanem meg is mutattam volna!
Az érdekelt volna legkevésbé, hogy belehal-e vagy sem.
A szüleimért bármit!
Persze ezeket sajnos csak elméletben írhatom, mivel nőként fizikailag nem lenne annyi erőm. Báár, ki tudja az ideg, a harag mit hozna ki belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!