Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar bemutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar bemutatni a szüleinek? 40+ A többi lent

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 11:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
En sem mutatom be a parom a szuleimbek, mert aszülők mindket oldalrol erosen taccsra vagrak az elozo kapcsolatom, meg nem is vagyok tarsasagi, szeretnem kulonvalasztani a kapcsolatom a meglevoektol, mert szakitas eseten kellemetlen.
2021. okt. 23. 13:06
 12/22 A kérdező kommentje:

Hát ez az Te is azért nem akarod bemutatni ha vége lenne magyarázkodnod kellene...

Nem tudom mióta vagytok együtt de mi már másfél éve..

2021. okt. 23. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Leheg úgy érzi semmit nem adna jót ez.

De a főbb kérdés az, hogy valójában neked mi a gondod. Tényleg az hiányzik, hogy anyukájával töltsétek a heti találkátokat vagy valami más zavar.

2021. okt. 23. 13:43
 14/22 A kérdező kommentje:

Nyílván nem szeretnén minden hétvégémet anyukájával tölteni 😂

Viszont így úgy érzem arra sem vagyok méltó hogy felvállaljon a szúlei előtt...😔

2021. okt. 23. 14:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy komoly kapcsolatban alap, hogy bemutatna a szüleinek. Ha egyáltalán nem is tervezi, (ami valószínű ha 1,5 évig nem tette) sajnos tényleg arra utal, hogy egy lazább kapcsolatot tervezett csak veled, így ha gondol egyet és kilép a kapcsolatból nem kell se a szülőknek, se a barátoknak beszámolni róla.
2021. okt. 23. 14:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azért nem mutatom be a pàrom, mert nem olyan jó a kapcsolatom a szülőkkel. Az előző páromat be akartam mutatni, a szüleim meg úgy tettek, mint ha ez kegy lenne részükről, amit nem adnak meg, mert “fél év nagyon rövid idő, az még nem komoly, Ő csak akkor vihetett haza valakit ha már jegyben jártak”, kb. Szànalmas, megalázó volt. Mint kiderült, féltékeny volt az anyám!!! a páromra. Hatalmas veszekedés, üvöltözés lett belőle, mert engem is és az akkori páromat is borzasztóan megsértettek ezzel. Akkor azt mondtam - és mindig tartom az ígéreteim! - hogy később már nem mutatom be és ha még valaki lesz a jövőben, azt sem mutatom be többet. És így is lett. Ezt tudja a párom is, akivel amúgy közel egy éve együtt élünk. Most már fájlalja ezt anyám, de engem ez többé nem érdekel. Ahogy mondtam, úgy lesz. Én ismerem a párom szüleit, családját és az egy szem barátomnak is bemutattam őt büszkén, orszàg-világ előtt felvállalom.

Szóval nem lehet általánosítani, mint láthatod. Vannak egyéni esetek.

30/F

2021. okt. 23. 15:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2021. okt. 23. 15:52
 18/22 anonim ***** válasza:
És arra nem gondolnak itt azok az emberek akik azt mondják hogy azért nem mutat be a szüleinek mert mondjuk szégyenli őket.Én sem mutattam be a páromat anno a szüleimnek még is 7évig együtt voltunk.Arra nem gondoltok hogy ennek tengerek sok oka lehet.Pl.Rossz családi háttér, undorító hely,alkoholista szülők stb
2022. nov. 2. 21:48
 19/22 anonim ***** válasza:
De belegondoltam. Ilyen esetben azt mondanam, hogy nagyok gazak a szuleim, ugyhogy csak futolag mutatom be oket, mert annyi boven eleg is lesz beloluk. Egy 40+ eves embernek ne legyen mar szorongasa amiatt, hogy milyen csaladba szuletett. Semmi koze koze hozza, hogy a szulei hogyan es mikent elnek.O egy teljesen mas ember, megha genetikai kapcsolat van is koztuk. Normalis ember ezt tudja mondani a parjanak, es a normalis par ezt meg is tudja erteni. Akkor nem mondja el, ha ketelkedik abban, hogy valamelyikuk nem normalis. Az pedig nem jo. Es ebbol keletkeznek ilyen esetek.
2022. nov. 3. 13:13
 20/22 A kérdező kommentje:

Beleakadtam a kérdésembe😅

Ha valakit érdekel leírom mi történt azóta

Kidobtam, ő vissza akart jönni

Volt egy nagy beszélgetésünk (a kapcsolatunkban a legnagyobb hiba a kommunikáció hiánya volt)

Kiderült hogy szégyellte a szülei házát és a szüleit is🙄

40+ san, így viselkedni? Valamelyik válaszoló pont ezt írta le nagyon jol

De volt benne olyan is hogy nem gondolta velem komolyan

Tipikus: akkor jött rá hogy mit vszít, amikor kidobtam..ahh

Ja és elvesz feleségül, stb...

Összességében szerintem egy-két kívételtől eltekintve ez óriási red flag

2023. jún. 15. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.