Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar bemutatni a szüleinek? 21F
Lehet, hogy olyanok a szülők, hogy nem szívesen dicsekszik velük.
3 hónap után ne erőszakoskodj, egyáltalán nincs elkésve a bemutatással.
Az is lehet, hogy megmondták neki korábban a szülei, hogy a lakásuk nem átjáróház és majd azt hozza el, akivel komolyan tervez.
Ezt pedig - ugye te is tudod - 3 hónap után nem lehet 100%-ra állítani.
Majd 3 év múlva tedd fel ugyanezt a kérdést!:)
Én azon csodálkozom, hogy nem menekült el tőled, amikor egy hét után már bemutattad otthon, durván korai.
Minek erőlteted, ha már elmondta, hogy nem látnak szívesen a szülei? Sok szülő nem a gyereke párjára, amíg nem jutnak eljegyzésig - nem mondom, hogy ez rendben van, de nem erőltetheted rájuk, ha nem akarják. Valszeg a barátnőd csak meg akar kímélni, mert ismeri a szüleit és tudják, hogy fognak hozzádállni.
Nem mindenkinek érdeklődő a családja, mint ahogy nem minden család szoros és összetartó, tetszik vagy nem, ez van. Teljesen érthető a barátnőd magyarázata, miért nem hiszel neki, adott okot, hogy ne bízz benne?
Nem erőltetem. Hol írtam, hogy akarom, hogy bemutasson?
Én azért mutattam be, mert áthívtam hozzánk és nyilván, akkor bemutatom, hogy ki ő, nem pedig elbújunk a szobámban... Engem az az egyetlen dolog zavar, hogy kifogásokat keresve találkozunk az ő részéről, mintha titok lenne a kapcsolatunk és sosem mondja, hogy velem van, hanem egy mondvacsinált indokkal elintézi a találkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!