Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy fiatal anyukával ?
22.-re.
Volt. 3 év körül volt a srác, mikor megismerkedtünk. A lány akkor volt 24-5.
19
De azt nem lehet a szememben már tisztára mosni, hogy valaki csupasz valaggal kiszart egy gyereket. Normális ember ilyet nem művel
24.-re.
Itt jön be a családi háttér. Ha apu pénzes, az más, mintha közmunkás lenne.
25
Teljesen fölöslegesen győzködsz, bottal sem nyúlnék hülye picsákhoz.
Apunak jól kellett volna nevelnie a gyereket, nem pénzt adni. Mit olyan nagyon nehéz felfogni azon, hogy a szememben egy agyatlan szentimentális nagy kupac hulladék az a nő, aki odaszarik egy gyereket ahelyett, hogy valódi ambiciókra és valódi teljesítményre vágyna és arra tervezne családot, ahogy én is szeretném?
Nem, nem kell hülye nő gyereke ami valószínűleg csak random sikerült be. Nevelje az, aki hülye volt a családtervezéshez. Nem vagyok árvaház, sem anyaotthon csesszétek meg.
Gondolom a gyerekes pasi nem opció, csak annak a munkájába beleülni, aki tudott gondolkodni időben.
26#Rád is fért volna nevelés bőven.. azt látom az írásodból téged csak kisz*rt*k.
Ez egy egyszerű igen/nem kérdés/ ok okozatit is lehet írni, de nem ebben az írásmódban, te.. világesze.
Nem egy gyerek miatt lesz véresrongy... magában egy gyerek nem rossz dolog :D / nem bűn!! főleg ha normálisan neveli azt a gyereket/tudja magát fejleszteni anyuka/kap segítséget.
Értjük, te nem vállalnád be, vannak akik meg igen.
28# egy hajléktalanról nem beszélnek így 😅
Visszatérve gyerekes nővel összejönnék vagy sem? Nem tudom. Nem volt még benne részem. Lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!