Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy fiatal anyukával ?
Nem tudom a 8-as választ miért pontozták le akik ezt tették.
Értelmesen, érthetően leírtam.
Ha a valóság fáj, akkor meg hiába azt pontozzátok le aki leírja, a valóságot nem fogjátok tudni megváltoztatni.
Amellett, hogy ez az igazság, ami nem fog megváltozni, mi a baj azzal hogy leírtam, ha már kérdés volt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
SOHA! Olvasd el a fenti kérdésre adott, femináci férgek válaszait!
Őszintén?
Ha 45+ lennék, és minőségi punci a csaj, és főleg az apa nincs a képben, és nem valami keverék a gyerek, és főleg a csaj tudja, hogy hol a helye, akkor boldogan.
#17 Mondjuk ehhez az kell, hogy fater a fold alatt legyen, kulonben ezek meg del-amerikabol is kepesek hazajonni es kovetelni a jogaikat a gyerekkel kapcsolatban. Megjegyzem jogosan.
De meg ez sem tuti. A gyerek barmikor a fejedhez vaghatja h nem te vagy az apja. Nem jo sehogysem. A csaj csak szexre, kulon haztartasban.
18.-ra.
"A csaj csak szexre, kulon haztartasban."
LEGJOBB!
4 évig volt ilyen kapcsolatom. Sem én, sem ő nem akart költözni, így együtt voltunk, de külön laktunk. A mennyország volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!