Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt köztetek olyan aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan aki a házastársának megmondta, hogy le fog mással feküdni mert köztük kihűlt a kapcsolat? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Nem akar válni, közös vagyon, gyerekek stb miatt. De már régen kihűlt a kapcsolatuk. Nem akarja a másik tudta nélkül meglépni. Külön alszanak, nem is beszélnek...Mi volt a másik fél reakciója? Köszönöm a válaszokat előre is

2021. okt. 9. 04:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Bárcsak tőlem kérné, hogy nenjünk együtt valahova. Nem tesz bele már semmit a kapcsolatunkba. Nem akar dolgozni rajt, én meg már belefáradtam.
2021. okt. 9. 07:42
 22/28 anonim ***** válasza:
40%

Jaj persze, milyen érdekes, a kérdésben egy szót nem írtál ezekről, de nyilván nem tetszett, hogy nem kezdtük el a feleségedet szidni, ezért muszáj átírni a sztorit. Szánalmas vagy.

De ha esetleg igaz, hogy ennnnyire leszar a feleséged, akkor mégis miért nem hagyod ott? Ezerszer inkább elvált szülők gyereke legyen valaki, mint diszfunkcionálisaké, akik csak veszekednek, feszültséget keltenek és képtelenek kommunikálni egymással.

2021. okt. 9. 08:20
 23/28 anonim ***** válasza:
62%
A gyerekek ezek szerint már "nagyok". Szerintem előbb vidd el randizni néha a feleségedet, biztosan meg lehet oldani addig a gyerekfelügyeletet.Ha nincs nagyszülő, akkor esetleg valamelyik barát,osztálytárs.Menjetek el kirándulni,vagy vacsizni, esetleg egy wellness hétvége.Beszélgessetek közben.Kedveskedj neki.Ha erre sem vevő egyáltalán, vagy nem hajlandó nyitni, akkor meg válás.Tudom ezzel egyre inkább egyedül maradok,de számomra a nyitott kapcsolat/házasság értelmezhetetlen.Minek akkor együtt lenni,ha nem működik?
2021. okt. 9. 08:24
 24/28 anonim ***** válasza:
24%

Mit veszítenél, ha megpróbálod akkor te rendbe hozni "ingyen" és azért is előre szereted őt? Biztos kevesebbet még a büszkeségedből is, mintha egy szerető ötletével indítasz. Ne versengj, ne csinálj belőle hatalmi harcot, hiszen gondolom, önmagadért akarod, hogy tiszteljen. Csak minden reggel öltözzél csinosan, illatosítsd ki magad, járj el újra sportolni, ha nem teszed - pont ahogy egy szerető megszerzéséért tepernél. Néha öleld át, dicsérd meg vagy csípj a fenekébe és ne folytasd, ne várj érte semmit, ne sértődj meg semmin, hogy "csak hümmög", csak legyél titokzatos, hadd főjjön a levében. Aztán add le a srácokat kéthetente valahová, hogy az asszonnyal legyél - ennél meg ne fogadj el kifogásokat, legyél végre tökös. Hidd el, első nap még házimunkaverseny lesz meg akár irdatlan veszekedés, második nap, ha mindenki kialudta magát és pl. megettétek a rendelt pizzát, lesz szex is. (Mert a nőknél ez a sorrend: alvás, evés, szex.) És kéthetente ismételjétek. (Pláne, hogy néha tuti közbe fog jönni valami.) Adj szerintem ennek a stratégiának 3 hónapot, ha addig is ellenáll, akkor hozd fel a válást. Ha 10-20 évet belefeccöltél ebbe a házasságba, akkor csak megér ennyit.

Ha szeretővel indítasz (akár ötlet, akár lebukás), simán elmeséli majd az anyjának, barátnők vállán sírja ki... stb. mindenki megbecsülését bukod, meg a gyerekeidét is. Ennél jobb az előbb válás és utána keresgélés.

2021. okt. 9. 08:44
 25/28 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdeznék egy szakembert én tuti keresnék egy pszichológust. Egy ilyen légkörben megfulladnék.

Ha kilépsz anélkül, hogy válnál bűntudatod lesz, és a gyerekeid is ebben a sivár fosban nőnek fel. Szóval az szerintem nem opció.

2021. okt. 9. 08:55
 26/28 anonim ***** válasza:
91%
24, teljesen jól bemutattad, mit nem kellene.
2021. okt. 9. 11:21
 27/28 anonim ***** válasza:
Miért?
2021. okt. 9. 11:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Mert ezzel pont megmutatja a feleségének, hogy csak a szex hiányzik, másra nem kell.
2021. okt. 9. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!