Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt köztetek olyan aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan aki a házastársának megmondta, hogy le fog mással feküdni mert köztük kihűlt a kapcsolat? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Nem akar válni, közös vagyon, gyerekek stb miatt. De már régen kihűlt a kapcsolatuk. Nem akarja a másik tudta nélkül meglépni. Külön alszanak, nem is beszélnek...Mi volt a másik fél reakciója? Köszönöm a válaszokat előre is

2021. okt. 9. 04:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Nalam nem lenne ilyen opció, válnánk és kész.
2021. okt. 9. 07:11
 12/28 anonim ***** válasza:
62%
#10 jól leírta, férj gyakran azt hiszi, hogy ha ő keresi meg a pénzt (esetleg sokat is..), ezzel ki van pipálva a családban betöltött szerepe. Hazamegy, döglik a tévé előtt, az asszony meg egyedül marad a fürdetéssel, leckeírással, vacsorakésztéssel, kölykök civakodásával (azaz egész este nem látja a párjában se az apát, se a férjet, se a férfit), aztán előveszi a d*gjál akkor a tévéműsoroddal/focimeccseddel játszmáját, és elvonul egyedül aludni. Kedveske férj pedig nem érti: ő sokat dolgozik, és jól keres..
2021. okt. 9. 07:20
 13/28 A kérdező kommentje:
Na, jönnek a sztereotípiák. Nem, nem csak a munkának élek. Bevásárolok, rendet rakok, leviszem a szemetet, elmegyek a gyerekekért a suliba. Utálom a meccset, nem nézek focit. Gyerekek 8-10 évesek amúgy.
2021. okt. 9. 07:28
 14/28 anonim válasza:
58%

Miért nem beszélgettek? Mi az oka? Mikor vitted el valahova csak úgy megenni valamit vagy megnézni akármit? Mennyit segítesz a gyerekekkel és a mindennapokban? Félrek.ni könnyű, ápolni egy kapcsolatot ezek szerint részedről nem! Biztosan oka van a csendnek. Egy nő akkor ilyen, ha rosszul érzi magát, ha nem találja értelmét a saját életének, mert munka után még cselédnek van nézve vagy magas szinten letojva, mindig leszólva az ő véleménye. Mikor kérdezted meg, hogy hogy érzi magát? Mikor ölelted át, hogy szép lett a konyha vagy hogy de jó, hogy ma előbb értem haza és itthon vagy?? Nulla érzelem után hogy várod el, hogy a másik majd repessen? Lehet, hogy évekig repesve várt, majd te rázúdítottad a napod és leültél bámulni valamit vagy kimentél hogy ne kelljen hallgatni. Róla nem kérdeztél, mert fáradt voltál és nyűgös, a gyerekre ő keljen fel, én nem megyek szülőire, én nem viszem el őket kicsit hogy csend legyen míg anya alszik, én nem főzök az az ő dolga, persze majd még én vegyek hazafelé dolgokat, minek kórókat venni, vegyél magadnak nasit ha enni akarsz mér én vegyek, jóvanazúgy, majd megcsinálom, mit szólsz bele, mért nem kisestélyiben vagy pongyolában van hogy néz így ki...

Gyűlik és gyűlik a sok nem szólok érte vagy nincs értelme szólnom érte, mert nem változik semmi.. majd jön az érzés, hogy ba.ódjál meg akkor. Ennyi az egész! Úgy nem kell ha neki nem esik jól és nem kapcsolódik érzelemhez vagy csak akkor és addig lehet míg neked jó vagy kedved van hozzá vagy csak simán azt érzi, hogy létével is zavar!

2021. okt. 9. 07:29
 15/28 anonim ***** válasza:
63%
Válj el. A gyerekeknek se jó ám így élni. Azt látják, hogy anyu meg apu nem beszél....
2021. okt. 9. 07:31
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Mitől, mikor alakult ki, hogy nem beszéltek? Ha nem beszéltek, miből gondolod, hogy ő nem ugyanúgy érez, mint te? Lehet, ő is csak azért nem beszél, mert szerinte te úgysem akarsz? Vagy azon gondolkodik, mással jobb lenne?
2021. okt. 9. 07:34
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

Na, jönnek a sztereotípiák.

Talán ha a kérdést normálisan fogalmazod meg... Nem utólag csöpögtetsz úgy infót, hogy te legyél a jófiú.

2021. okt. 9. 07:35
 18/28 A kérdező kommentje:
Na szögezzük le a dolgot. Öleltem, mindig én mentem oda hozzá és csókoltam meg. Ő semmi. Kérdeztem, hogy van. Ő nem. Kérdeztem menjünk e valahova. Állatkert pl. semmi válasz. Rá két hétre elment a szüleivel. Rengetegszer felhoztam, hogy menjünk valamerre. Sétálni csak úgy. Válasz: semmi. Hümmögés. De pl elvárja, hogy megjövök minkából hulla fáradtan és nem rakok össze egy komplett szekrénysort csak pl 2-3 elemet. Ha azt mondom majd holnap folytatom mert este 8 van, már megy a hiszti
2021. okt. 9. 07:37
 19/28 anonim ***** válasza:
96%
Olyan nincs, hogy nem akar válni... Azt nem ő dönti el, hanem a bíróság és te.
2021. okt. 9. 07:38
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Tökéletes írások..

Mi kb. ugyanebben vagyunk, csak még nem ennyire súlyos a helyzet.

Szex is van még...

Egy ideje kezd valami elromlani, 17 éve vagyunk házasok.

Férjem vállalkozó, reggeltől estig dolgozik, 3 gyerek.

Most kezdtem 4 órában dolgozni, de dolgoztam rendes munkaidőben is, és mikor hazajövök, ugyanúgy engem vár minden házimunka, gyerekek...

Jó már nem kicsik, 15, 12, 6 évesek, de takarítás , főzés, gyerekek fuvarozása , minden az én feladatom.

Anyagilag rendben vagyunk,

de sajnos lehet erre fog rámenni a házasságunk,

mert szinte könyörögni kellett , hogy néha menjünk már el vacsorázni, vagy néha jól esne egy csoki tőle..

2021. okt. 9. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!