Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot szeretnék kérni! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni! Ti mit tennétek a helyemben? A barátommal öt éve vagyunk együtt. Elsők vagyunk egymásnak. Fél évvel ezelőtt közölte velem, hogy ő ki szeretne próbálni mást is. Szeret engem, de kíváncsi hogy milyen más lánnyal szexelni.

Figyelt kérdés

Én aznap délután azt mondtam neki, hogy menjen és ha Isten is úgy akarja akkor együtt leszünk még. Màr aznap este felhívott hogy sajnálja és hülyeséget csinált. Egy hónapja kb ugyan ez történt. Náluk voltunk és közölte velem hogy azt érzi vissza tart engem az életben. És jobb lenne nekem ha szakítanánk, mert azt érzi hogy ez miatta van. De közben kiderült, hogy ő vágyik arra hogy flörtöljön más lányokkal, ami majdnem meg is történt. De miattam nem tette és ez fáj neki. Én akkor haza akartam menni de nem engedett el mondván már éjszaka van és ne járkáljak ilyenkor egyedül. Odáig jutottunk aznap este, hogy aludjunk rá egyet és majd reggel kiderül mi legyen. Másnap reggel azt mondta nem akar elveszíteni. Így azóta is együtt vagyunk.

Viszont az én egészségem megy tönkre. Sajnos olyan vagyok hogy őrlődök mindenen. Beforgatom magam. És muszáj róla beszélnem. De tudom hogy csak baj lenne ha felhoznám neki szóba. Egyébként mérleg vagyok. Esetleg ha valaki hisz ebben akkor tudja hogy milyenek a mérlegek. :D Azóta el kezdtem őszülni. Tegyük hozzá hogy most töltöttem 19et. Én úgy gondolom, hogy minden betegségnek lelki oka van. Be van csípődve a hátam. Rendszeresen zsibbad a lábam. Sírórohamaim vannak. Kedvtelen vagyok. Fáradt vagyok állandóan. És öngyilkossági gondolataim vannak. Ami általában akkor van ha egyedül vagyok, vagy összeveszek vele. Természetesen nem csinálok semmit magammal. De mintha levetítenék egy kisfilmben hogy mit fogok tenni magammal. Ez játszódik le a fejemben. És nem tudok ellene mit tenni, mert én ezt nem szeretném. Ilyenkor csak ő tud megnyugtatni.

2021. okt. 7. 12:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%

#19, Akkor mondd neki h így sem szeretnéd elhagyni és beszéljétek meg hogy legyen.

Lehet úgy is csinálni, hogy megbeszélitek hogy nem mondja el neked, hogy ne bántson meg, te pedig nem nézel nagyon utána mit csinál.

Én is voltam így együtt egy lánnyal egy darabig és működhet.

2021. okt. 7. 14:56
 22/29 A kérdező kommentje:
Nyílván nem maradnék vele ha megcsalna. De semmit nem tett. Szerintem elég tisztességes volt hogy elmondta az érzéseit. Valószínű ha annyira meg akarna csalni már megtette volna. De nem. Szakított, ami addig is tartott. Nem élte ki magát. Ez a probléma. De szerintem a férfiak többsége 20-30-40 évesen sem élte ki magát. És a legtöbbjük nem közli a párjával, hogy menni akar, hanem félre lép. Úgy hogy szerintem teljesen mindegy ki hány éves. A másik meg biztos vagyok benne hogy szeret. Csak a férfiakat nem a szivuk vezerli hanem a farkuk. Koszonom a valaszokat
2021. okt. 7. 15:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
22# A szívünk és a farkunk egyaránt vezérel minket. Hol az érző lény, hol az állati lény kerekedik felül bennünk. De ez nem jelenti azt, hogy normális vagy elfogadható lenne a megcsalás, sőt. Korrektnek korrekt volt a barátod, hogy elmondta az érzéseit. De ez nem változtat azon, hogy két ellentétes vágy ütközik egymással. Ha ketten kétfélét akartok, akkor az egész egyszerűen nem fog működni. Férfiként mondom, hogy egy férfinek muszáj, hogy kiélje magát. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy fűvel-fával, hanem azt, hogy a valódi belső vágyait megélje. Jó esetben azzal a partnerével, akivel megvan az összhang. Ha nincs, akkor jönnek azok a problémák, amiket te írsz. Szerencsés vagy, hogy korrekt módon tudtad ezt meg, a saját párodtól és nem mondjuk te leplezted le, hogy már megtörtént... Szerencsés dolog, de nagyon nem irigyellek.
2021. okt. 7. 16:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elfaradt tinikapcsolat.Gyerekkent jottetek ossze,a pasid most kezd ferfiva erni,uj erzesek,uj vagyak,uj kihivasok.Nem fogod tudni visszatartani,egyre hosszabb porazra lesz szuksege.
2021. okt. 7. 17:34
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Kiemelném az eddigi válaszokból azokat a mondatokat, amiket a legtalálóbbnak tartok:

"Ez egy elfáradt tinikapcsolat."

"Boldogtalan vagy."

"Nem, olyan nincs, hogy "szeretlek, de mást akarok megdugni"."

"egy kapcsolat nem arról szól, hogy öngyilkos gondolataid vannak, meg folyton félsz, betegeskedsz."

"nem szeretetből tart vissza csak megszokásból, fél ennyi idő után egyedülmaradni."

Tulajdonképpen a kihunyó tinikapcsolat egyik klasszikusnak számító forgatókönyvét hozzátok. Nem tudjátok, mi a szerelem vége, még nem tanultátok meg. Ráfogjátok, hogy csak kíváncsiság (ó, hányszor ez a duma, hogy "szeretném még kipróbálni"!), ráfogjátok, hogy mégis szerelem még ez, csak szar. Ha szerelem lenne, nem lenne kíváncsiság, és szar sem lenne.

A kapcsolat lelke kimúlt. A barátod értékel mint embert, a szívéhez nőttél, de nem szeret. Kicsit ragaszkodik hozzád, mert megnyugtató vagy neki, mint az otthon. Ez a megszokás. Fél az újdonságtól és az egyedülléttől. Egy korszakot lezárni neki is gyász (ahogy a ballagáson is sírnak az osztálytársak), és valószínűleg sajnál is téged. Ezek miatt sír, és ezek miatt táncol vissza a kitörési kísérletei után. Nem azért, mert szeret. Nem szerelmes beléd, az már elmúlt.

Amit te érzel, az a szeretetlenség, ami minden sírás és szerelmesnek tűnő gesztus ellenére mégis átszivárog a kapcsolaton, és az ellentmondás miatt téged felőrlő bizonytalanság. Igen, boldogtalan vagy. A szörnyű lelkiállapotod egyfajta érzelmi hullamérgezés, amit az elhalt kapcsolat eltávolítása csak gyógyítana.

Egyszer nekem is volt egy olyan szakításom, hogy mikor dobtak, görcsös sírásban törtem ki, és magamat hibáztattam. Akkor már hetek óta magam alatt voltam minden nap minden órájában. Aztán legnagyobb döbbenetemre már két órával később valami hihetetlen felszabadultság és jókedv fogott el. Amiatt volt, hogy megszabadultam a megalázó szeretetlenségtől és a bizonytalanságtól. Mázsás kő esett le a szívemről.

Nem lesz jobb, nem fog elmúlni az, hogy a barátod másokat akarjon. Át kéne esnetek a szakításon. Ha ezen túllesztek, a jövőben már nagyon fogjátok tudni, mikor jön el egy kapcsolatban az a pont, amikor már jobb abbahagyni.

2021. okt. 7. 18:38
 26/29 anonim válasza:
100%

25. Ezt szívfájdítóan gyönyörűen fogalmaztad meg. A szavaid nyomán újraéltem az első kapcsolatom "haláltusáját". Bár akkor olvastam volna ezt, sok szenvedéstől megkíméltem volna magam.

Kedves kérdező! Sajnos csak megerősíteni tudom az előttem válaszolókat. Ennek előbb-utóbb vége lesz.

Persze, nyilván nem fogsz szakítani, mert reménykedsz, hogy jobb lesz. És egy-egy ilyen szakítok, megbánom, sírunk, kibékülünk után jobb is. Egy ideig. Az első próbálkozás az, ami nagyon szar, mert akkor törik össze bennetek valami. És ez annyira fáj, hogy szinte rögtön visszakozik is, megbánja, nem akar elveszíteni, stb. Aztán telik az idő, megint alakul benne a vágy másra, benned meg egyre mélyebbre kúszik a bizonytalanság. Ez nagyon sokáig tud így forogni, hidd el. Nekem 6 teljes évig tartott a kínlódás, mert mikor kibékültünk, 1,5 évig elvoltunk. Aztán újra szabad akart lenni, majd két hét után visszakozott. És idővel egy hónap lett a szünet, aztán 3. És én mindig visszafogadtam. Tudom, madárka voltam. Én csak azért nem bánom, mert nem találkoztam volna a mostani párommal, ha az exemmel nem szenvedjük ezt ennyi ideig de ettől még nem lesz jó dolog. Elcsesztünk egy csomó időt, ő is meg én is.

Te ne tedd.:) Tudom, hogy milyen fos. Meg lesz is egy darabig. De kérlek, ne görgesd magad előtt ezt sokáig.

2021. okt. 7. 23:53
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

25# Tökéletesen át tudtam érezni, amit írsz, mert én is keresztül megntem ezen...

(P.S. örülök, hogy idéztél, igyekszik az ember normális válaszokat adni)

2021. okt. 8. 08:14
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

25-ös,szupi vagy! Nekem is jól jött volna fiatalon, de

a gyerekeimnél be fogom vetni. :-)

2021. okt. 14. 10:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Sztem az öngyilkossági gondolatok csak ettől, kizárlag ettől nem lehetnek.

Egyéb mély egyebek is hozzátevődnek, és így együtt jön össze.

A hátad becsípődésébe simán belejátszhat esetleg kevés testmozgás vagy(és) nem megfelelő fekhely...

2022. júl. 26. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!