Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot szeretnék kérni! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni! Ti mit tennétek a helyemben? A barátommal öt éve vagyunk együtt. Elsők vagyunk egymásnak. Fél évvel ezelőtt közölte velem, hogy ő ki szeretne próbálni mást is. Szeret engem, de kíváncsi hogy milyen más lánnyal szexelni.

Figyelt kérdés

Én aznap délután azt mondtam neki, hogy menjen és ha Isten is úgy akarja akkor együtt leszünk még. Màr aznap este felhívott hogy sajnálja és hülyeséget csinált. Egy hónapja kb ugyan ez történt. Náluk voltunk és közölte velem hogy azt érzi vissza tart engem az életben. És jobb lenne nekem ha szakítanánk, mert azt érzi hogy ez miatta van. De közben kiderült, hogy ő vágyik arra hogy flörtöljön más lányokkal, ami majdnem meg is történt. De miattam nem tette és ez fáj neki. Én akkor haza akartam menni de nem engedett el mondván már éjszaka van és ne járkáljak ilyenkor egyedül. Odáig jutottunk aznap este, hogy aludjunk rá egyet és majd reggel kiderül mi legyen. Másnap reggel azt mondta nem akar elveszíteni. Így azóta is együtt vagyunk.

Viszont az én egészségem megy tönkre. Sajnos olyan vagyok hogy őrlődök mindenen. Beforgatom magam. És muszáj róla beszélnem. De tudom hogy csak baj lenne ha felhoznám neki szóba. Egyébként mérleg vagyok. Esetleg ha valaki hisz ebben akkor tudja hogy milyenek a mérlegek. :D Azóta el kezdtem őszülni. Tegyük hozzá hogy most töltöttem 19et. Én úgy gondolom, hogy minden betegségnek lelki oka van. Be van csípődve a hátam. Rendszeresen zsibbad a lábam. Sírórohamaim vannak. Kedvtelen vagyok. Fáradt vagyok állandóan. És öngyilkossági gondolataim vannak. Ami általában akkor van ha egyedül vagyok, vagy összeveszek vele. Természetesen nem csinálok semmit magammal. De mintha levetítenék egy kisfilmben hogy mit fogok tenni magammal. Ez játszódik le a fejemben. És nem tudok ellene mit tenni, mert én ezt nem szeretném. Ilyenkor csak ő tud megnyugtatni.

2021. okt. 7. 12:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott kapcsolatra probal ravenni. Vagy vissza akarod tartani? Hány évig akarod visszatartani? Ez a szakitas elkerulhetetlen..igy is sirsz csak elnyujtodn ugy is sirsz de ugy meg johet egy jobb mint eme siro kuronyuszi
2021. okt. 7. 13:19
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

Ismerem az érzést .Tudod nemrég hasonló helyzetben voltam . Boldogtalan vagy .

egy barátom fantasztikus helyre vitt el nemrég. Úgy hívják Augusteum. Augustus császár építtette végső nyughelyének. Amikor a barbár törzsek betörtek Rómába, ezt is lerombolták. A nagy Augustus, Róma első igazi császára nem láthatta előre, hogy a világ legerősebb birodalmának fővárosát egy napon lerombolják. Ez az egyik legcsendesebb, legelhagyatottabb hely Rómában. Az évszázadok során a város terjeszkedett, körülvette. Olyan, mint egy értékes heg, mint egy fájdalmas szívdobbanás, amitől nem tud szabadulni.

Mind azt akarjuk, hogy semmi se változzon , inkább élünk boldogtalanul, mert félünk a változástól. Attól, hogy leromboljunk valamit. De amikor körülnéztem azon a helyen és láttam miken ment keresztül, láttam, hogy bár felégették, kifosztották és meggyalázták, képes volt újjáépülni. És ez bátorsággal tölt el. Talán az életem mégsem olyan kaotikus, csupán arra kell ügyelnem, hogy ne ragaszkodjak semmihez.

A rombolás áldás, mert ez az egyetlen út az újjáépüléshez.

Ezt az idézetet hagynám itt neked .Gondolkozz rajta sokat . Én imádom .és e szerint élem az életem . Az életemben egy ilyen helyzet után felégettem mindent és egy kis utazásba "menekültem " . Új emberekkel ismerkedtem , kiléptem a komfortzónámból ...és egyszer csak azt vettem észre hogy boldog vagyok , majd rám talált a szerelem ismét ... ❤

2021. okt. 7. 13:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogadd el, hogy vége.

Nem, olyan nincs, hogy "szeretlek, de mást akarok megdugni". Ez a "tudni akarom, hogy milyen mással", pont azt jelenti, hogy már nem szerelmes. Az érzelmek nem olyanok, mint egy étterem kínálata, hogy na, megkóstolom a gordon bleu-t is, holnap meg a brassói aprópecsenyét, mert épp akkor arra vagyok kíváncsi. Van ilyen persze, annál, aki nem szerelmes. Aki szeret - és nem csak mint jó arc havert - az nem is vágyna arra, hogy mással feküdjön össze.

2021. okt. 7. 13:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ő csajozna, neked pedig stabil pár kellene.

A két vágy összeegyeztethetetlen. Ebből komoly traumák sorozata lesz, ha nem engeded el. Meg fog csalni, idő kérdése. (vagy már meg is történt).

Kicsit fiatal vagy ahhoz, hogy szar kapcsolatban tengődj, nem?

2021. okt. 7. 13:37
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalok vagytok még, ha ő így érez,engedd el...

Ha kellettek még egymásnak, később úgyis össze fogtok jönni még..

Addig meg te is próbálkozz, élvezd a szabadságot.

2021. okt. 7. 13:54
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
Mondd meg, hogy te is szeretnél mást kipróbálni.
2021. okt. 7. 14:13
 17/29 A kérdező kommentje:
És nekem azzal miért lesz jobb?
2021. okt. 7. 14:15
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem ágyazod meg neki az egyoldalú megcsalás lehetőségét. Kicsit túl sokat fog magáról képzelni, hogy neki mindent szabad.
2021. okt. 7. 14:23
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem tudnék sajnos ilyen lenni. Nem tudok neki hazudni és nem is akarok. Szakítani meg főleg nem. Azt érezném, hogy miattam lett vége. Így meg bennem van még az, hogy hátha változik valami.
2021. okt. 7. 14:41
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
:)) fog is valtozni, o meg fog csalni es te utana se szakitasz majd, aztan meg ha talal nalad sokkal jobbat akkor o szakit
2021. okt. 7. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!