Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme van hogy otthagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van hogy otthagy?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem barátnőm.

Sokszor szoktuk egymást szájjal kényeztetni amit ha én csinálok végig viszem, viszonzas nélkül is.

Ő mindig amikor csinálja nekem, sose viszi végig. Csak jól felhúz és ennyi. Èvekkel ezelőttig még zsepibe megoldotta " automatikusan" most már csak csinálja majd otthagy ha már többször szólok hogy kicsit álljon meg mert tudom hogy a szájba és a testére sem engedi hogy èlvezzek.

Ennek így mi értelme és hiába kérdezem értelmes választ nem kaptam ..( több éves kapcsolat)

2021. okt. 7. 08:35
1 2
 11/11 Dzsoki ***** válasza:
Köszönöm 10-es! Csatlakozom.Akkor már legalább ketten,nem értjük.
2021. nov. 24. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!