Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme a párkapcsolatnak akkor, ha az anyós/após kérdésekben nem értünk egyet?
Ne haragudjatok, ha hosszú lesz, de leszeretném írni az egész történetet. Szóval összejöttünk a jelenlegi párommal, én utolsó éves egyetemista voltam, ő pedig elsőéves, szóval mind a ketten otthon laktunk. Kezdetben semmi baja nem volt se a szüleimmel, se azzal, ahol élek, viszont ahogyan eltelt kb 2-3 hónap, mind a kettővel baja lett. A lakással ahol élek az, hogy kicsi, a szüleimmel pedig az, hogy nem vették észre, hogy egy nyár alatt lefogyott 7-8 kilót a párom. És elhatározta, hogy többet nem jön hozzánk, és majd én járjak hozzájuk.
Úgy voltam vele, hogy rendben belemegyek, úgy is nemsokára elköltözök otthonról, akkor a lakásos dolog majd megoldódik, a szülős dologgal meg majd úgy is megbékél.
Szóval elmentem hozzájuk én, ez volt az első alkalom, és két dolog döbbentett meg, az egyik az, hogy az édesapja roma származású (nem is vettem észre a páromon, hogy az lenne) és ahol laknak az tényleg egy ilyen lelakott lakás, nagy a rendetlenség, nagy a kosz, hideg is van, ugyanúgy pici, csak sokkal lelakottabb, mindenhol pókháló.
De úgy voltam vele, hogy ez sem zavar, mert nem vagyok rasszista, és a lakás dolog ahogyan említettem a költözéssel majd úgy is megoldódik.
Viszont hiába nem vagyok rasszista, az "apósjelölt" minden rossz roma tulajdonságot hordoz magában, minden pénzüket elveri kacatokra, szerencsejátékra, folyamatosan ordibál, csapkodja az ajtót, és a házba mindenféle rossz arcú szintén roma bejárkál, mert hát testvérek.
És elképzeltem azt, hogy egy esetleges házasságon ott lenne egy ilyen egész roma család, meg elképzeltem, hogy esetleg oda vinni az unokát majd "gyermek megőrzésre" egy rémálom lenne a számomra.
Viszont nem is akarom elszakítani a párom a családjától, mert én ahhoz senki vagyok, ráadásul úgy érzi, hogy ez teljesen rendben van, és már előadta nekem, hogy amikor majd összeköltözünk milyen gyakran meglátogatjuk majd az Ő szüleit, én meg majd ha megakarom látogatni a sajátjaimat, akkor majd megtehetem egyedül stb.
Gondolom innen ez már menthetetlen.
Mar az is nevetseges hogy azon besertodott, hogy nem dicsertek meg a fogyasa miatt.
A cigány csalad miatt meg tenyleg menekulj
MENEKÜÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha már most észrevetted mi a bibi, mit remélsz a jövő illetően?
Akarsz olvasni egy jó tanácsot?
Nálunk is hasonló anyós-após nem egyetértések voltak, a vége az lett, hogy nem mentem hozzájuk, de hetent felhívja az anyját telefonon, minden elmond a szüleinek, és ők úgy manipulálják, hogy nekik jó legyen.
Mi lett nekem semmi, egy olyan kapcsolat amiben nem érzem, hogy együtt vagyok akivel élek..
Úgyhogy, sok sikert a reménykedésben, hogy majd valami is változik!
Am vàgod, h azért buzdít a nagyobb lakàsra, h az egész familia beköltözhessen?
Apa, ezúttal az eszed vezéreljen és ne a farkad. Putris cigànyoknak putris cigànyt.
Pucolj a vérbe, szakíts meg minden kapcsolatot!
és ahol laknak az tényleg egy ilyen lelakott lakás, nagy a rendetlenség, nagy a kosz, hideg is van, ugyanúgy pici, csak sokkal lelakottabb, mindenhol pókháló. - öhm, TE miért vagy ennyire igénytelen, hogy itt laksz?
Engem fenyegetéssel sem lehetett volna rávenni ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!