Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a párkapcsolatnak van valami értelme?
Egész nyáron nem voltunk sehol, erre mondtam egy programot amit közösen csinálhatnánk, végül elmentünk kirándulni egy kicsit messzebbre, mint ahol élünk. Erre azt mondta, hogy elvagyok kényeztetve, meg kellene engem nevelni. Szerinte az sem baj, ha én nem tudok autót vezetni, ő így eltud engem vinni bárhova, meg van busz is. Egyszer beszélgettünk, és elküldött egy idézetet, amin látszódott annak a képe is, akivel korábban ismerkedett. Persze ő ezekkel a dolgokkal állítása szerint csak viccel.
Előfordult már az hogy mikor kocsival mentünk valahova, és ő vezetett, és kiment elé egy másik kocsi, akkor leállt szidni a másik kocsist.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
🥱😴
Jogsit nem olyan egyszerű csináltatni. És ezt mondom úgy hogy a szüleim gazdagok.
Sok pénzbe kerül:
Kresz tanfolyam
E.ü felmérés
kresz vizsga
min. 40 óra vezetőtanfolyam
forgalmi vizsga
és elsősegély vizsga
200e alatt nem szerzel jogsit
Bocsi. Elfelejtettem odaírni hogy a 4-es válaszolónak ment.
De lehet hogy ez is baj. Hamar felkapod a vizet. Meg elég degradálóan válaszoltál. Lehet hogy baj van az attitűdöddel? Hmm
Én semmi rosszat nem írtam azzal, hogy nem a jogsi szerzésről szól a kérdés. Honnan tudtam volna, kinek szól az a válasz?
Elmentünk együtt egy kicsit kirándulni, de én úgy láttam, mintha semmi kedve nem lett volna hozzá, már ott is mondta hogy pl. xy helyre ne menjünk, mert az túl messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!