Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme, van esélyünk a közös jövőre?
2 éve vagyok együtt a párommal, én 31 éves vagyok, ő pedig 32. Én nagyon szeretnék babát, családot, de nagyon elbizonytalanodtam vele kapcsolatban. Neki nettó 220 a fizetése (megyeszékhely), de nincs semmi megtakarítása. Ellenben van egy 3 milliós diákhitele, amit nem fizet, arra hivatkozva, hogy majd az apja kifizeti neki. Szakmája, diplomája nincs és nem is akar. Jelenleg egy kis cégnél van, de nem akar váltani, mert itt jó a kollektíva és lazák vele. Az egyik rokona lakásában élünk, de én szeretnék kertes házba költözni.
Amikor ezekről a dolgokról beszélek vele, mindenre azt mondja, hogy majd az apja kifizeti… De szerintem az apjának sincs már pénze, voltak ingatlanjai, de már eladta őket.
Hozzáteszem én diplomás vagyok, többet is keresek nála, van saját kocsim, megtakarításom és a saját lábamon éltem albérletben, teljesen jó színvonalon. A családom szerint csak kihasznál… Meg amikor kérdeztem tőle, hogy mi lesz, ha csak egy fizetésünk lesz, mert az enyém a baba miatt kiesik? Azt mondta, majd kér az apjától…
Mire vett fel diàkhitelt ha nincs diplomàja?
Egy ingyenélő naplopót akarsz eltartani?
Fontossági sorrend...
Ha úgy érzed téged baba, ház, életcélok nélkül is érdekelne még pár évig ez a srác más tulajdonságai, érzések miatta az is megoldás...
Utána viszont már azt szokás mondani jaj az az x év ami bele lett ölve a kapcsolatba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!