Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig akar tolem valamit a parom az agyban,Ez a vege?vagy megcsal?
Figyelt kérdés
Masfel eve vagyunk egyutt,a kapcsolat legelejen szinte nalonta kert tolem ezt azt szexualisan.Nagyon fantaziadus volt,rengeteg dolgot kirpbaltunk,mert igenye volt ra.En nagyon szivesen adtam neki barmit. Mostanaban viszont napok telnek el ugyhogy semmit nem ker.Hiaba kerdezek ra,hogy valmit igenyelne azt mondja faj a feje,faradt,nincs kedve..eszrevettem maganak gyakran megoldja.Nagyon zavar es termeszetesen magamba keresem a hibat.Masreszrol rengeteg negativ gondolatom is van miatta..ugy erzem ez a kapcsolat vege,egy ferfi hol utasit vissza egy kenyeztetest?radasul foylamtosan? Hiaba kerdezem,elzarkozik es azt mondja semmi oka csak faradt mindig es neki eleg ennyi is ami van 3-4 naponta 1x.2021. okt. 6. 19:04
21/23 A kérdező kommentje:
20,most arra cezol,hogy bolond? :D
Tud amugy beszelgetni,ha akar ertelmesen is.
Am volt covidos egyedul o ,haha agykarosodoas koszi feldobta a napom.
Igen sokat alazunk 8orat kb naponta..
2021. okt. 8. 15:04
22/23 anonim válasza:
21# én pl. depisebb lettem a covidtól. :-)
23/23 anonim válasza:
Edricus
"Az, de attól függetlenül mindig valami baj van, olyat ritkán olvasni itt, hogy "minden teljesen jó"."
nem gondolod, hogy ennek az lehet az oka, hogy ez egy párkapcsolati PROBLÉMÁK oldal? tehát ide az emberek problémákat írnak ki, várnak tanácsot? mi a francért olvasnád itt azt, hogy hú de jó minden?
értem, hogy egy megkeseredett 30as vagy aki pixelen kívül nőt még nem látott, csak a te szádból annyira képmutatás minden "tanács" mert gyakorlatilag 0 tapasztalattal próbálsz észt osztani minden kérdés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!