Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig akar tolem valamit a parom az agyban,Ez a vege?vagy megcsal?
Vanbaj. Ha nem kellesz neki, mint nő és nem kellesz neki mint társ (beszélgető társ), akkor szerintem ne kellejen már neked ő sem.
Én akkor ráztam le a felségem közeledését, amikor már tudtam, hogy biztosan válni fogunk.
3-4 naponta 1, az elég tipikus hosszú távú kapcsolatban
egy másfél éves kapcsolatban nem okozhat problémát leülni beszélni arról, hogy téged ez zavar, és mi lehet az oka.
15,jo amit irsz,de itt nem hiszem hogy ez tortent.Tobbszor beszeltem vele regebben ilyenekrol es mindig azt mondta,hogy nem vagyik masik nore,tolem megkap mindent.Valamint neki egy idegen novel nem olyan,mint parkapcsolatban valakitol.
Viszotn szerintem is kiuresedett vagy kiegett,annyi midnent akart megkapta bar szoltam hogy ez nem lesu igy ok..ez van nem tudok mit kezdeni vele.igyekszem magammal foglakozni..
17, hidd el,higy megkerdeztem . A valasz nincs semmi,csak faradt.
Ezzel mit kezdjek?
Es ugy altaban barmire ez a valasz amire rakerdezek mert ugy erzekelem ott problema,mindig ilyen semmiket kapok vissza,hogy o tokeltesen van,minden ok.
Aztan meg ebbol van a vita,ha neha nem fogadom el a valaszt..
Hehhh. Azt tudod hogy vége az egésznek. Így szoktak szenvedni hosszú évtizedeket egymás mellett, ezért van ez a sok életunt, depressziós ember! Szerinted mi fog változni? Majd hirtelen jó lesz minden? Ez már csak a vége. De ne higyj nekem!
Végül is, én is elcsesztem 8 évet így az életemből, beszéljük meg, változtassunk... semmi értelme hidd el, de erre majd te is rájössz!
17 vagyok. elhiszem. lehet tőled független baja is, vagy szétcseszte az agyát a covid, valakinél okoz agykárosodást is... persze csak találgatok.
S alszik eleget egyébként? Mostanában cikkeznek arról, hogy a nem elegendő alvás milyen káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!