Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig akar tolem valamit a parom az agyban,Ez a vege?vagy megcsal?

Figyelt kérdés
Masfel eve vagyunk egyutt,a kapcsolat legelejen szinte nalonta kert tolem ezt azt szexualisan.Nagyon fantaziadus volt,rengeteg dolgot kirpbaltunk,mert igenye volt ra.En nagyon szivesen adtam neki barmit. Mostanaban viszont napok telnek el ugyhogy semmit nem ker.Hiaba kerdezek ra,hogy valmit igenyelne azt mondja faj a feje,faradt,nincs kedve..eszrevettem maganak gyakran megoldja.Nagyon zavar es termeszetesen magamba keresem a hibat.Masreszrol rengeteg negativ gondolatom is van miatta..ugy erzem ez a kapcsolat vege,egy ferfi hol utasit vissza egy kenyeztetest?radasul foylamtosan? Hiaba kerdezem,elzarkozik es azt mondja semmi oka csak faradt mindig es neki eleg ennyi is ami van 3-4 naponta 1x.
2021. okt. 6. 19:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

Vanbaj. Ha nem kellesz neki, mint nő és nem kellesz neki mint társ (beszélgető társ), akkor szerintem ne kellejen már neked ő sem.

Én akkor ráztam le a felségem közeledését, amikor már tudtam, hogy biztosan válni fogunk.

2021. okt. 6. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

3-4 naponta 1, az elég tipikus hosszú távú kapcsolatban

egy másfél éves kapcsolatban nem okozhat problémát leülni beszélni arról, hogy téged ez zavar, és mi lehet az oka.

2021. okt. 6. 20:33
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Aszongya "napok telnek el"... Szívem, nálunk meg évek! Majd talán reggel lesz egy kis időm, akkor megsajnállak.
2021. okt. 6. 21:24
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Csak megszokottá váltál. Négy év után már én sem rebbenek rá a páromra úgy mint az elején. Pedig én csak hetente egyszer, kétszer találkozok vele. De egy új nőt izgalmas felfdezni és megvalósítani vele minden fantáziád. Igaz így ötven körül már nincs is nagy igényem.
2021. okt. 7. 02:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy számára túlságosan csak a szexről szólt a kapcsolatotok, s mivel e téren mindent kipróbált, megkapott, most nem tudja hogyan tovább. Illetve valszeg azt hiszi, hogy a megoldás egy másik lány. Lehet ezt vele is végigcsinálná, s utána megint kiüresedne. Aztán lehet rájönne egy idő után, hogy valami más is kell egy kapcsolatba, nem csak a pózok. Vagy nem jönne rá. De esetleg erről lehetne beszélni vele, hogy a szexen kívül szerinte mi kell még egy jó kapcsolathoz, megkérdezni, hogy erről mit gondol? Elmondani ,hogy te mit gondolsz, ha van erről véleményed. 48f
2021. okt. 7. 12:35
 16/23 A kérdező kommentje:

15,jo amit irsz,de itt nem hiszem hogy ez tortent.Tobbszor beszeltem vele regebben ilyenekrol es mindig azt mondta,hogy nem vagyik masik nore,tolem megkap mindent.Valamint neki egy idegen novel nem olyan,mint parkapcsolatban valakitol.

Viszotn szerintem is kiuresedett vagy kiegett,annyi midnent akart megkapta bar szoltam hogy ez nem lesu igy ok..ez van nem tudok mit kezdeni vele.igyekszem magammal foglakozni..

2021. okt. 7. 13:25
 17/23 anonim ***** válasza:
15 vagyok. S ha konkrétan rákérdezel, hogy: Béla, látom, hogy valami zavar, mondd már el, hogy mi az?! Nálunk pl. az volt, hogy tök nehezen tudtuk megmondani a másiknak, hogy van igényünk kis időre, amikor egyedül lehetünk. Felszabadító volt, amikor kiderült, hogy a másiknak is van erre igénye. Ez csak pl.
2021. okt. 7. 14:00
 18/23 A kérdező kommentje:

17, hidd el,higy megkerdeztem . A valasz nincs semmi,csak faradt.

Ezzel mit kezdjek?

Es ugy altaban barmire ez a valasz amire rakerdezek mert ugy erzekelem ott problema,mindig ilyen semmiket kapok vissza,hogy o tokeltesen van,minden ok.

Aztan meg ebbol van a vita,ha neha nem fogadom el a valaszt..

2021. okt. 7. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:
43%

Hehhh. Azt tudod hogy vége az egésznek. Így szoktak szenvedni hosszú évtizedeket egymás mellett, ezért van ez a sok életunt, depressziós ember! Szerinted mi fog változni? Majd hirtelen jó lesz minden? Ez már csak a vége. De ne higyj nekem!

Végül is, én is elcsesztem 8 évet így az életemből, beszéljük meg, változtassunk... semmi értelme hidd el, de erre majd te is rájössz!

2021. okt. 7. 15:28
 20/23 anonim ***** válasza:

17 vagyok. elhiszem. lehet tőled független baja is, vagy szétcseszte az agyát a covid, valakinél okoz agykárosodást is... persze csak találgatok.

S alszik eleget egyébként? Mostanában cikkeznek arról, hogy a nem elegendő alvás milyen káros.

2021. okt. 7. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!