Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem, de szakítani még sem akar. Miért?
Nagyon csalódtam a baratomban, mert az első fél évig, nem így viselkedett. Ha hívom a telefont sem veszi fel, még akkor sem ha dolgozik. Nekem nincs közöm ahhoz mit csinál, ha hétvégente egyszer a kocsmába megy a haverjához ahhoz sem. Ha én nem veszem fel egyből a telefont, akkor kérdezi mit csináltam, hogy akkor később vettem fel a telefont. Ha összeveszünk, akkor nem nagyon ír, nem is telefonál akkor, sok dologra hivatkozva.
Ha együtt vagyunk, azt várja mikor mehet haza, nézi az órát. Mellettem más nőke képeit nézegeti.
Ha számon kérem, akkor mondja, hogy mégis mit képzelek én magamról.
Volt már olyan rákérdeztem, hogy a szakítani szeretne-e, volt már olyan, hogy azt mondta ha így viselkedek, akkor semmit nem szeretne tőlem, és nem is boldog mellettem.
Mikor én mondtam neki, akkor azt mondta hogy senki nem tett annyi mindent értem, mint ő. Akkor meg hivogatott, hogy mi van velem.
Nem igazán értem ezt a viselkedést, de már kezdek magamban kételkedni.
Ha felmerül benned, hogy ennyire nem érdekled s te meg boldogtalan vagy ne habozz gyorsan lendülettel egyik percről a másikra kidobni, hogy az álla se tudjon leesni olyan gyorsan.
Ennyire már ne játssza az agyát valaki s ne unatkozzon ilyen látványosan.
Párnát üdítőt adtál neki a csaj képek minnél kényelmesebb nézegetéséhez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!