Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes lenne harcolni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne harcolni, vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Párommal mindketten 20-as éveink elején járunk. Másfél évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egymással, már kezdetben sem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk. Én akkoriban jöttem ki az előző kapcsolatomból, nekem ő eleinte csak menekülés volt, viszont tetszett hogy mennyire figyelmes velem és éreztem hogy szeret, îgy idővel én is beleszerettem. Sajnos még mielőtt bennem fordult volna a kocka, én egy alkalom erejéig lefeküdtem mással. Ezt el is mondtam neki őszintén, és kaptam tőle még egy esélyt. Ezután nem sokkal lett egy nem kívánt terhességem (a jelenlegi páromtól), ami mindkettőnket nagyon megviselt. Szóval elég sok minden történt viszonylag rövid idő alatt, erre még idén nyáron pluszban rá jött, hogy közben távkapcsolatba mentünk át. Megbeszéltük, hogy nem szeretnénk elengedni egymást, és eleinte minden rendben volt. Viszont egy ideje úgy érzem hogy eltávolodtunk egymástól, megszűnt köztünk az intimitás. Úgy döntöttünk tartunk pár hét szünetet, és átgondoljuk a dolgokat. Én nem szeretném elveszíteni őt és állítása szerint ő sem engem, viszont mindketten éreztük, hogy egy kicsit “kihűlt” a dolog az utóbbi időben. Ő nehezen nyílik meg az érzelmeiről, szerintem pedig a legfőbb oka hogy ide jutottunk a kommunikáció hiánya volt. Szerintetek érdemes lenne-e küzdeni érte, vagy pedig jobb lenne elengedni?

2021. okt. 4. 20:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10es: Gondoltam én is erre, rá is kérdeztem, azt mondta nincsen más a képben. Persze mondhatja ezt akkor is ha van, de őszintén nem gondolnám mert amikor vele voltam soha nem tűnt fel semmi furcsa, nem lógott többet a telefonján, és semmi hasonló

Igazából nem is nézném ki belőle

2021. okt. 4. 20:58
 12/14 A kérdező kommentje:
10eshez még: inkább azt vettem észre, hogy egy kicsit magába fordult, nem nagyon akar kimozdulni, nem nagyon akar társaságban lenni. Közben elkezdett pszichológushoz járni a felgyülemlett dolgok miatt, amiből úgy tűnik most kezd kilábalni.
2021. okt. 4. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor simán lehet, hogy depressziós vagy rossz tarsasagba keveredett, esetleg a barátai mondtak neki, hogy nem ez a kapcsolat a legjobb neki, és emiatt érez így. Szerintem ne keresd egyáltalán, adj egy pár hetet, ha addig keres, megbeszelhetitek, de ha két hét után sem ír,akkor felejtős.
2021. okt. 4. 21:19
 14/14 A kérdező kommentje:

13: szerencsére nem olyan akit befolyásolni lehet ilyen téren.

Mindenképp adok pár hetet és addig nem is beszélünk.

2021. okt. 4. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!