Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mitévő legyek, szükségem van egy külső segítségre, aki beszélget velem erről. Van-e valami ésszerű megoldás vagy magyarázat erre a problémára?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy ilyen fétise vagy nem is tudom minek nevezzem,hogy mindenféle külföldi idegen nőkkel beszélget szexuálisan. Nagyrészt úgy hogy név és kép nélkül. Tehát nem vállalja fel magát. Már vagy 3x volt ebből egy nagy veszekedés, szóvá tettem, mondtam hogy rosszul esik és nemtudom mit csinálok rosszul vagy mi a baj velem. Erre mindig mondta hogy márpedig velem semmi baj nincs. De akkor nem értem miért teszi ezt. Folyamatos ígérgetés hogy soha többet nem csinál ilyet stb. A legutóbbi után már még óvatosabban csinálja de hát így is láttam hogy még mindig rendszeresen ezeket csinálja este mikor én alszom vagy ha épp én mást csinálok. De már nem akarom felhozni a témát mert én jövök ki belőle rosszul mivel legutóbb is hülyének nézett hogy miért gondolok ilyet rola hogy még mindig ezt csinálja. Hozzá teszem durva dolgokat láttam. Társkeresőn is láttam már, de az rég volt és azt meg is szüntette. Tettlegességig sosem ment el ezt be ismerte, és ezt el is hiszem mert elég sokat vagyunk együtt.

Most is azért kötöttem ki ezen az oldalon mert láttam miket írt... És szükségem lenne egy véleményre egy beszélgetésre úgymond idegennel. Mert hiába próbáltam barátnőmmel beszélgetni erről mindenki aztmondja hagyjam ott meg nemtudom mi, ez nem megoldás mindenre, attól még ugyanúgy kattogni fogok ezen és már rosszul vagyok a stressztől.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. okt. 4. 14:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak szeretném megérteni, hogy miért csinálja ezt de nem lehet beszélni vele erről mert csak az van, hogy én miért kutatok utána és stb
2021. okt. 4. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, hogy ezt nem kell eltűrnöd. Főleg, hogy megbeszélni se hajlandó.
2021. okt. 4. 15:29
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Rájuk izgul a pasid, te meg ott vagy neki kéznél. Kell ez neked?
2021. okt. 4. 15:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Igazából nemkellene nekem, és tisztában is vagyok vele hogy ez mérgező számomra. De fene egye meg az érzéseim. Egyszerűen nemtudok lépni. Egyedül érzem magam. Bár tudom hogy ebben csak saját magam tudok változást tenni.
2021. okt. 4. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

Egy újabb "nő" akiben az önbecsülés szikrája sincs meg.

Ha lenne, akkor már rég kidobtad volna mint macskát szarni.

De nem, neked ez tök jó csak ide jössz picsogni kicsit hátha valaki felnyalja a te egodat is. És látom megteszik....

A tökéletes kapcsolat, csak éppen más nőket keres.... értem én...

🤦‍♂️

2021. okt. 4. 15:58
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

Nem lehet hogy chat operátor? Van ilyen munka is.

Ha meg nem akkor fétis vagy szexfüggő.

Neked kell tudni mit akarsz de ez nagyon bukó.

2021. okt. 4. 16:03
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
*A szexfüggőség, fétis nagyon necc és buko.
2021. okt. 4. 16:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Erről nincs mit beszélni szerintem
2021. okt. 4. 16:14
 19/23 A kérdező kommentje:

15.

Nem azért jöttem ide amit írtál. Csupán segítségre volt szükségem, egy kis út mutatásra, semmi több nem volt ebben.

2021. okt. 4. 16:59
 20/23 harebell ***** válasza:
76%
Azt mondod, láttad, miket írt. Volt benne valami olyan, ami a ti közös szexuális életeteknek nem része? Sokan fedezik fel online partnerrel a fétiseiket, perverzióikat. Persze ez sem mentség, csak a megoldás, megbeszélés szempontjából lehet fontos, hogy erről van szó vagy "sima" szexchatről. Mondjuk ha nem hajlandó megbeszélni veled, illetve nem képes változtatni annak ellenére, hogy tudja, hogy ezzel megbánt, akkor tulajdonképpen tökmindegy, hagyd ott.
2021. okt. 4. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!