Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exével dolgozik és “flörtölnek”, vagyis nem tudom ez flört-e. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Élettársam az exével dolgozik. Eleinte problémákat okozott ez köztünk, sokszor lebukott, hogy hazudott róla/miatta. De az utóbbi évben már fel se merült a téma. Azonban a napokban találtam egy felvételt, amin a háttérben ők is szerepelnek. A párom odamegy és nevetnek együtt nagyokat, majd a nő vállát bolondosan meglöki (soha senkinél se láttam ilyet csinálni, nálam se). Majd eltelik két perc és a nő mögé megy, aki épp ténykedik valamin és megfogja a hátát, majd jót nevet. Lehet túlspilázom, neki nem említettem, hogy láttam ezt, de valójában nagyon kikészültem. Olyan érzés, mintha keresné az alkalmat, hogy hozzá érhessen. A kis rövidke 5 perces felvételben kétszer is hozzá ér. Tegnap nagyon jó napunk volt, egész nap együtt voltunk és fantasztikusan éreztük magunkat. DE direkt figyeltem, reggel 8-tól délután 17 körülig egyetlen egyszer se ért hozzám magától. Ha puszit adtam neki, akkor visszapuszilt stb., de ennyi. Amúgy már említettem neki, hogy sose puszil vagy simogat meg magától, szerinte de, csak nem veszem észre. Hogyne. Na de ehhez a nőhöz meg… Ti mit szólnátok ehhez? Túlreagálom?2021. okt. 3. 21:21
11/14 A kérdező kommentje:
A felvételeket egy kollégájuk készítette és rakta ki facebookra, nem róluk, csak ők is látszanak a háttérben.
2021. okt. 4. 17:36
12/14 anonim válasza:
Hmm… engem is elgondolkodtatna…
Èn is jòba vagyok fèrfi kollègàval…de a felesègével is! Ès nem szoktam simogatni se… mert minek simogassam?!
Jogos az aggodalmad, szerintem ne hozd fel ùgyis letagadja, csak figyelj oda!
13/14 anonim válasza:
Persze, h letagadja , nincs ertelme megbeszélni
A kérdés az itt hogy mennyit tűrsz
14/14 anonim válasza:
Menekülj, ne várd meg, hogy kiderüljön a megcsalás. Legyen tartásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!