Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exével dolgozik és “flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exével dolgozik és “flörtölnek”, vagyis nem tudom ez flört-e. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Élettársam az exével dolgozik. Eleinte problémákat okozott ez köztünk, sokszor lebukott, hogy hazudott róla/miatta. De az utóbbi évben már fel se merült a téma. Azonban a napokban találtam egy felvételt, amin a háttérben ők is szerepelnek. A párom odamegy és nevetnek együtt nagyokat, majd a nő vállát bolondosan meglöki (soha senkinél se láttam ilyet csinálni, nálam se). Majd eltelik két perc és a nő mögé megy, aki épp ténykedik valamin és megfogja a hátát, majd jót nevet. Lehet túlspilázom, neki nem említettem, hogy láttam ezt, de valójában nagyon kikészültem. Olyan érzés, mintha keresné az alkalmat, hogy hozzá érhessen. A kis rövidke 5 perces felvételben kétszer is hozzá ér. Tegnap nagyon jó napunk volt, egész nap együtt voltunk és fantasztikusan éreztük magunkat. DE direkt figyeltem, reggel 8-tól délután 17 körülig egyetlen egyszer se ért hozzám magától. Ha puszit adtam neki, akkor visszapuszilt stb., de ennyi. Amúgy már említettem neki, hogy sose puszil vagy simogat meg magától, szerinte de, csak nem veszem észre. Hogyne. Na de ehhez a nőhöz meg… Ti mit szólnátok ehhez? Túlreagálom?

2021. okt. 3. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Túlreagálod. Ne csinálj oda is problémát, ahol nincs.
2021. okt. 3. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Ház igyekszem. Eddig két embernek mutattam meg a felvételt. Az egyikük (nőnemű) azt mondta, ő ezért szakítana. A másik (férfi) kiakadna, de elképzelhetőnek tartotta, hogy a barátom nem tudja, hogy ez gáz. Ezért gondoltam még megkérdezek pár embert, hogy hülye lennék-e, ha ezt szóvá tenném a barátomnak.
2021. okt. 3. 21:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát*
2021. okt. 3. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátom folyamatosan keresi velem a testi kontaktot, puszi/csók/simogatás/ölelés. Ha egész nap hozzád sem ér, meg se csókol akkor nem hiszem, hogy szerelmes. Mióta vagytok együtt? Az exével ő szakított, vagy fordítva?
2021. okt. 3. 21:41
 5/14 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, vele 6 évig volt. A barátom szakított vele, de azok alapján amiket tudok csak azért, mert megkívánt egy fiatalabbat, aki persze lelépett tőle pár hónap után.
2021. okt. 3. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kikészítene. Kicsit túl bizalmas ez. Főleg mert hozzád meg nem akar hozzád érni, így még zavaróbb. Nekem nem kéne ilyen pasi, nem azért vagyok valakivel, hogy gyomoridegem legyen miatta.
2021. okt. 3. 22:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
milyen munka ez, hogy 1. felvételek készülnek róluk, 2. neked ezek a felvételek megvannak?
2021. okt. 3. 22:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem spílázod túl. Ha kacsának látszik és úgy jár mint egy kacsa, akkor kacsa.

Miert nem bízol a megérzéseidben? Ritkan csalnak. Csak vigyazz miket mondasz neki, nehogy visszamondja a nönek es a hátad mögött röhögjenek, hogy milyen jó detektív vagy

2021. okt. 3. 22:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Így, ha ”csak szex” van köztuk nem vitaznak
2021. okt. 3. 22:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok és azt mondom: most is vonzódik az exéhez. Meglehet, több is van köztük, csak arról nem készül felvétel...

Ha meg hozzád nem is ér, akkor egyértelmű, hogy téged testileg nem kíván.

Sajnos 6-ossal és 4-essel férfioldalról is tökéletesen egyet kell, hogy értsek.

2021. okt. 3. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!