Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éve nincs szex, a nő tiszta idegbeteg e miatt, a környezetével is, akkor a pasi miért őt állítja be hibásnak?
Figyelt kérdés
Elegem van, megőrülök tőle. Folyton ideges vagyok, mindenkivel csak veszekszem és persze én vagyok a hibás...2021. szept. 27. 21:22
11/17 anonim válasza:
Ha ti ezzel megelégedtek, akkor már csak az érdekek kötnek össze titeket. Ezek erősebbek minden szerelemnél. Kitartanak a sírig. Sajnos.
12/17 anonim válasza:
Én szívesen szexelek veled titokban😊 van kocsim is, amiben hátul egy 2 személyes matrac van és bőven elfér benne 2 ember😋
13/17 anonim válasza:
Jó egy éve van valakije.
Vagy impotens.
14/17 anonim válasza:
Én sem szexeltem már több, mint egy éve. Vágyom is rá, mégsem vagyok idegbeteg. Mondjuk tudom, hogy más dolog egyedülállóként nem szexelni, mint egy kapcsolatban, ahol lehetne, csak a másik nem akar. Azt javaslom, szakíts vele és keress olyat, aki kíván, mert ő nem.
15/17 anonim válasza:
Ne másokkal legyél feszkós, ezt a seggfejet tedd ki az életedből.
Ő a probléma nem te és nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!