Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a lányoktól, gusztustalannak tartom őket. Ez a környezetemet miért lepi meg?
Figyelt kérdés
Ha rá nézek valakire az utcán,iskolában,tömegközlekedésen,konditeremben rögtön az a kép tárul elém, hogy biztosan sokan megdugták már és jó pár farkat szoptatott le. A hideg kiráz tőle. Képtelen vagyok felfogni azt, hogy mások hogyan tudják egymást megcsókolni mikor ki tudja ki járt előtte a lányban.2019. júl. 27. 14:26
1/50 anonim válasza:
Meglepőnek tartom, de egyben örülök is neki. Egy riválissal kevesebb. Bárcsak minden férfi így gondolkodna.
3/50 anonim válasza:
Azért lepi meg a környezeted, mert ez a fajta gondolkodás meglehetősen ritka. Megkockáztatom, hogy beteges.
4/50 anonim válasza:
Hál' isten.
Akkor eggyel kevesebb szerencsétlen, aki megbámul.
5/50 anonim válasza:
Gondolom, akkor a te farkad sem járt még remélhetőleg egy nőnél többen, ellenkező esetben bizonyára befőttes üvegben tartod, jól lezárva.
6/50 A kérdező kommentje:
Nem jártam egy nőben sem.
2019. júl. 27. 14:31
7/50 anonim válasza:
Ha nem prosti a csaj és nem minden nap 4 férfival van, akkor nem zavar ilyen szempontból. Mert emberek vagyunk. Ő is gondolhatja, hogy nem csókol meg, mert kitudja kit nyaltam előtte ki tudja hol! Azért, mert vannak másokkal is élményei, nem zárja ki, hogy velem is legyenek. Gondolom te is az a fajta ember vagy, aki a legjobb barátai szája után nem iszik az üveg vízből. Vannak ilyenek, de nem hiszem, hogy ez a normális gondolkodás, nekem egy nőről nem a farkak jutnak eszembe :D
8/50 anonim válasza:
Mi ez az előítélet? Mégis honnan veszed, hogy sok fiúnak megvolt már? És ha szűz, vagy csak kevéssel volt? Honnan tudhatnád?
9/50 anonim válasza:
Amilyen előítéletes vagy, ez cseppet sem lep meg.
10/50 A kérdező kommentje:
Ritka akiben nem jártak még.
2019. júl. 27. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!