Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kevesebb itt sokak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevesebb itt sokak szemében az, aki képes adni magára, gusztustalannak tartja az igénytelenséget, és az is, akinek vannak igényei a másikkal szemben?

Figyelt kérdés

Például vannak azok a kérdések, amik erről szólnak, mindig megy a fröcsögés alattuk, jellemzően nőkről szólnak, pl., hogy elhíznak eligénytelenednek. Ha a párjuknak baja van ezzel, akkor persze felszínesek és taknyos kisfiúk, az a nő pedig, aki szintén undorítónak tartja az elhízást és az ápolatlanságot, az belsőre biztos ocsmány, nincs lelke...stb.

Szerintem az a szemét a másikkal és saját magával szemben is, aki nem akar tetszeni, nem akar megfelelni a párjának, hanem azt várja, hogy akkor is ugyanúgy oda legyen érte, amikor már ocsmányul néz már ki, főleg, ha a kapcsolat elején más formáját hozta. Mégis miért nem akarnak egyesek megfelelni maguknak és annak, akit elvileg szeretnek?

És nem, nem mentség sem a gyerek, sem a "betegség", sem a fáradtság. Nincs olyan dolog, ami mellett rendben van az, ha valaki zsírdisznóra zabálja magát, vagy 20-onéves létére szétlöttyed, vagy pedig nem ad még az alapvető higéniára sem.

Azt is megfigyeltem, hogy aki kitesz képet, és rondán néz ki, azt ajnározzák, aki pedig igényes, neadjisten sportos, arra mindig van pár ember, aki mocskolódást ír.

2017. nov. 15. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én calahogy mindig a kivülálló voltam ebben a vitában szerintem semmit nem neveztem magamtól igénytelennek abszolút én mindig úgy vagyok hogy mindenki érzi hogy mi a helyes és azt követi mondjuk szerintem a legigénytelenebbek közé sorolnának 24f
2017. nov. 15. 22:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
De vannak igényeim csak én bezárom a szemwimha nem aztlátom
2017. nov. 15. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Azért zavarja őket, mert magukra ismernek.
2017. nov. 15. 22:27
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
#hajadismijen
2017. nov. 15. 22:28
 5/16 anonim ***** válasza:
59%

Mert ebben a helyzetben vannak azok az emberek.

Persze nem mondom azt, hogy pár kiló felesleg nem áll jól valakinek, vagy attól kevesebb lesz, de az szerintem is sokat elárul az emberről, ha 10-20 kg lötyög rajta.

Persze jó dolog, ha a másik elfogad olyannak, amilyenek vagyunk, de ehhez az is hozzátartozik, hogy megtesszük azt, ami tőlünk telhető. Szóval sportolunk, odafigyelünk az étkezésre stb. Mindenkinek vannak nehezebb időszakai persze, de azok nem tartanak tovább 3-4 hónapnál, és abból igen csak vissza lehet zökkenni a normális életmódba. Az a baj, hogy hazudunk egymásnak, hazudunk magunknak, majd csak akkor kezdjük kinyitni a szánkat, amikor "baj" van. Akik meg alulmaradtak ilyen helyzetekben, és gyengék tenni magukért, azok meg egyértelműen támadják ezeket a kommenteket és helyzeteket.

2017. nov. 15. 22:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar az ilyen. Ha te ilyen párkapcsolatban élsz, beszéld meg a pároddal.

De random embereket elkezdeni bántani... ha kövér, akkor kövér. Nem kell vele foglalkoznod.

2017. nov. 15. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy kevesebb.

Csak néha olyan dolgokkal hozzák összefüggésbe az igénytelenséget, ami nem is az. Például szerintem egy szép farmer vagy egy lengébb, nem testhez feszülő felső egyáltalán nem igénytelen, nagyon jó viselet lehet mondjuk egyetemre, munkahelyre. Egy szép, minőségi cipő (tehát amin látod, hogy nem a kínai outletben vett vásárolva) szintén nem igénytelen még attól, hogy nem magassarkú.

A zsíros haj és társai valóban nagyon igénytelen dolgok, de amíg tiszta valakinek a ruhája, és ízlésesen tudja összeválogatni a darabokat (például csak egy bő darabot vesz fel egyszerre, passzolnak a színek, ékszerek hozzá, stb.) ne legyen már igénytelen, attól, hogy valakinek nem jön be, vagy nem indítja be a fantáziáját.

22/N

2017. nov. 15. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Az emberek nem ugyanazt nevezik igényességnek/igénytelenségnek. Aki napi 2 órát fordít csak az öltözködésére, annak már az igénytelen, aki nem ezt teszi. Pedig valójában ő a nevetséges.
2017. nov. 15. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt mert baromi nagy fogalomzavarban szenvednek sokan. Az igénytelenség nem ott kezdődik, hogy valaki ne adj isten smink nélkül szalad le a kisboltba, vagy a 3. helyett a 4. nap mossa meg a haját, mert előző nap nem érkezett.

Másrészt meg az, hogy nem járkál valaki állandóan teljes puccban, hogy a párjának megfeleljen megint csak nem igénytelenség.

Egy másik fogalomzavar a kapcsolat fogalma itt sokaknak. Aki csak addig van veled, meg addig hajlandó hozzádérni, amíg tip-top vagy, azzal nem nagyon kellene együtt maradni. Nem azért jövök össze valakivel, mert a külseje vonz elősorban. Vagy aki igen, az nagyon rossz úton jár. Például szerintem attól, hogy valaki felszed pár kilót nem lesz ocsmány. Például terhesség után. A súlyfelesleg nem feltétlenül jelent igénytelenséget, és nem is zavarja feltétlenül a férfiakat. (Mielőtt jönne a "mert te igénytelen dagadt nő vagy" sose voltam 55 kilónál nehezebb)

Persze, nem kell kolbászzsíros szakadt pólóban flangálni mindenhova csak mert párod van, de nehogy már ki kelljen magam b.zni, hogy mellettem maradjon.. Lehet én vagyok a szerencsés, de nekem egy vasárnap reggel kócosan, izzadtan is azzal kezd a párom, hogy szép vagyok. Ahogy engem se zavar, ha éppen munkásruhában vagy szakadt cuccokban van mert melóból jött, vagy esetleg a borotválkozást halogatja 1-2 napja. Ahol "meg kell felelned" a párodnak, annak a kapcsolatnak régen nincs értelme.

A legtöbb kérdés pedig ilyen "hát én állandóan sminkelek, meg 2 órát készülődök, meg a pasimnak minden nap felöltözök nem értem miért nem tudja ezt más megtenni" stb kategóriájú, ahol mindössze arról van szó, hogy egy tinilányka büszke rá, hogy megengedheti az 1000 forintos alapozót, meg semmit nem csinál szóval van ideje reggel 6 órát készülődni.

Na mindegy egy a lényeg, ne keverjük már az alapvető higiéniát meg igényességet (fogmosás, fürdés, tiszta ruha) össze a páváskodással.

2017. nov. 15. 22:39
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Osszekevered a dolgokat. Attol hogy valaki sportos, draga ruhai vannak es hasonlok, meg lehet igenytelen. Mint pl te.
2017. nov. 15. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!