Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevesebb itt sokak szemében az, aki képes adni magára, gusztustalannak tartja az igénytelenséget, és az is, akinek vannak igényei a másikkal szemben?
Például vannak azok a kérdések, amik erről szólnak, mindig megy a fröcsögés alattuk, jellemzően nőkről szólnak, pl., hogy elhíznak eligénytelenednek. Ha a párjuknak baja van ezzel, akkor persze felszínesek és taknyos kisfiúk, az a nő pedig, aki szintén undorítónak tartja az elhízást és az ápolatlanságot, az belsőre biztos ocsmány, nincs lelke...stb.
Szerintem az a szemét a másikkal és saját magával szemben is, aki nem akar tetszeni, nem akar megfelelni a párjának, hanem azt várja, hogy akkor is ugyanúgy oda legyen érte, amikor már ocsmányul néz már ki, főleg, ha a kapcsolat elején más formáját hozta. Mégis miért nem akarnak egyesek megfelelni maguknak és annak, akit elvileg szeretnek?
És nem, nem mentség sem a gyerek, sem a "betegség", sem a fáradtság. Nincs olyan dolog, ami mellett rendben van az, ha valaki zsírdisznóra zabálja magát, vagy 20-onéves létére szétlöttyed, vagy pedig nem ad még az alapvető higéniára sem.
Azt is megfigyeltem, hogy aki kitesz képet, és rondán néz ki, azt ajnározzák, aki pedig igényes, neadjisten sportos, arra mindig van pár ember, aki mocskolódást ír.
Senki nem keverte össze az alapvető higéniát a páváskodással, egy szót sem ejtettem erről. Egyébként az nem páváskodik és nem nevetséges szerintem, aki az alapvető higénián túl is ad magára.
Arról sem ejtettem szót, hogy arról lenne szó, hogy valaki folyton tip-top legyen, vagy ne legyen több 55 kilónál.
De persze, már jön is az, hogy én vagyok igénytelen. :D Ne haragudj, de ez nevetséges.
Kedves kérdező, gondoltam hogy ez lesz...
Nem értik a kérdést sem, aztán csak mondják a magukét...
Kedves hozzászólók:
Senki nem arról beszélt, hogy minden percben tipp-toppnak kell lenni, hanem hogy tegyük meg azt, amennyit meg tudunk tenni. Ha valakin 10-20 kg felesleg lötyög, az nagy valószínűséggel hosszú időn keresztül nem tett magáért semmit. A smink meg a többi hülyeség más kérdés, és senkit nem érdekel, nem kell idekeverni. De forgassatok addig mindent, amíg elhiszitek, hogy igazatok van, és megnyugszik a lelketek, hogy ha ti bármennyire is elhagynátok magatokat, akkor is ugyanolyan kívánatosak lennétek... ;)
"Szerintem az a szemét a másikkal és saját magával szemben is, aki nem akar tetszeni, nem akar megfelelni......"
Téged idéztelek kérdező. És még egy idézet a bibliából: "Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek"
Én igényes vagyok és ápolt, de a hozzáállásod valami ritka bicskanyitogató. Ja, és itt senkit nem ajnároznak, ez a gyik. Jó reggelt.
Kérdező, értem, amit írsz, de továbbra sem értem, hogy ha ez téged nem személyesen érint, akkor miért idegeskedsz rajta?
Párodnak tudsz szólni, ha eligénytelenedik. Ha meg van körülötted egy zsíros hajú vagy elhízott ember, ki kell kerülni. Miattad egy idegen nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!