Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel egy ilyen "randira"?

Figyelt kérdés
ma vagyunk 5 évesek a barátommal és valószínűleg mozizni fogunk egyet. viszont nemtudom mit vegyek fel, ugyanis úgy készültem, hogy nyári napsütés és meleg lesz, de ehhez képest megérkezett az ősz és muszáj vagyok hosszú nadrágban menni. nemtudom mit vegyek fel, hogyan csináljam meg a hajam. tippek, ötletek?
2010. szept. 1. 02:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ok, msn?
2010. szept. 1. 03:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Ja, és majd írd meg, hogy mit vettél fel! :)) 03:23-as voltam.
2010. szept. 1. 03:27
 13/22 A kérdező kommentje:

Én pont tegnap voltam randin, és a barátom el volt ájulva, úgyhogy én ezeket ajánlom neked :)

Szóval hosszú nacit vettem fel (feszülős feketét), hozzá magassarkú csizmát, ehhez egy szexi topot és rá egy szép kardigánt (nem ilyen nagymamisat, hanem kicsit szexis-csipkéset). A hajamnál az első pár tincset felcsatoltam, a többit pedig hullámosan hagytam lógni. A szememet erősebben kihúztam + spirál + kis ajakfény :) Ennyi. Remélem segítettem :)

köszönöm a tanácsokat, igazából tetszik az ötlet, azon kívül, hogy egyáltalán nem hordok magassarkút. :S képtelen vagyok létezni benne, de majd helyettesíten egy szandállal :)

2010. szept. 1. 03:30
 14/22 A kérdező kommentje:
elküldtem az msn-t.
2010. szept. 1. 03:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Az is jó, bár lehet hogy szandihoz hideg lesz...
2010. szept. 1. 03:31
 16/22 A kérdező kommentje:
igen, ettől tartok én is. de azon kívül van egy fekete sportcipőm(tornacipőszerű, de mégsem az) és egy flip-flopom. :)
2010. szept. 1. 03:32
 17/22 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen cipőm van

2010. szept. 1. 03:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Legyen egy jó farmered, amibe jó a feneked.

Felül egy top, és rá egy kardigán, amit szétnyithatsz, ha mutogatni akarod a melled.

A pasi úgysem a ruhát nézi, hanem az alakodat :)

2010. szept. 1. 04:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt vedd fel amit tavaly őszkor felvettél te sügér!
2010. szept. 1. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy 5 év után is szeretnél még tetszeni a párodnak de ekkora ügyet csinálni belőle??? Ez kéész:)

Ennyi idő után úgyis inkább a mozifilmre fog koncentrálni és nem arra, h mekkora a melled a topban:D:D

2010. szept. 1. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!