Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit vegyek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit vegyek fel randira? Illik még magasszáru csizmát felvenni március végén?

Figyelt kérdés

bőrdzsekihez, farmerhoz, magasszáru bőrcsizma

20/l

2011. márc. 22. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha fázós vagy, miért ne? Ez nem illem kérdése, hanem az, hogy mihez van épp kedved.

Öltözz kényelmesen, de csinosan.

2011. márc. 22. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a fázósság miatt (amúgy fázós vagyok), hanem csinos akarok lenni. Ez lesz a első randi. És már ha jó idő lesz nem fogok tudni felvenni csizmát, csak télen fog csizmában látni (ha sikerül a kapcsolat)
2011. márc. 22. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Hova mentek? 10 fok van, délután még több lesz, be fog sülni a lábad, aztán ha beültök egy teaházba, ahol le kell venni a cipőt, akkor ciki. Szerintem ne erőltesd a csizmát, na és ha csak télen lát benne, akkor mi lesz?
2011. márc. 22. 10:03
 4/7 milán88 válasza:
szerintem tök mindegy... ha jó a randi, akkor úgyis leveszitek!!!
2011. márc. 22. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél fel csizmát, főleg ha tűsarkú! Az rettentő dögös.
2011. márc. 22. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
hülye vagy?:D tök meleg van:D én kinevetem azokat akik még télikabátban meg magasszárú csizmában tipegnek:D 18L
2011. márc. 22. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Télikabátot nem vettem fel... Olyat nem kérdeztem...
2011. márc. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!