Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16/F Március 15 láttam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16/F Március 15 láttam egy nagyon széb lány köbánya kispesten elkezdtem vele szemezni ő is vissza majd mentünk tovább buszhoz lejöttek ők is otis szemeztem vele elég sokat bövebben lent mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
na hát akkor ugy volt h elöször mikor megláttam elkezdtem vele szemezni sokéig ő is aztán lenn is nagyon sokat aztán felült a buszra és elment majd hazafele menet 5 órakor megint ottvolt köbányán megint elkezdtem vele szemezni de akor már jobban és már cska az anyukájával volt de nem mentem oda azthiszem azért mert féltem bármennyire is kinos és egy vonaton jöttünk hazza de én ceglédi vagyok és avonat meg ment szoplnok karcag felé stb és mgprobáltam megkeresni myvipen d enem taálom mit tegyek?? azt érzem muyzály megismernek
2010. márc. 17. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Bazeg üsd agyon magad egy helyesírási szótárral vagy egy nyelvtankönyvvel...

Egyébként meg az Otis az a túzok...-.-

2010. márc. 17. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem semmiképp ne ÍRJÁL neki, mert ha kicsit is intelligens, gutaütést fog kapni.
2010. márc. 17. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt lehet hogy benézted...

Üdv a klubban. :(

Én is megismertem egy gyönyörű lányt, nem azt a diszkós ribi fajtát, hanem... hát az "esetemet", aztán el is beszélgettünk, tök jól elvoltunk, szemezés, stb volt, úgy nézett ki lesz is valami de én hülye meg semmi MSN címet meg számot nem kértem el, gondoltam úgyis megtalálom majd myVIP-en. Hát nem, kiderült hogy nincs is myVIP adatlapja.

Mostmár kereshetem... :(

2010. márc. 17. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát 18:39-es lehet hogy igazad lesz sajnos ez az én hibám mert én még oda se mentem kezdeményezni mostmár igy utólag eléggé bánom :((
2010. márc. 17. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit idősebb vagyok, de elmondom a sztorimat, egyszer flörtöltem egy lánnyal a buszon, beszélgettünk, számát elkértem, de mivel nem volt nálam a telefonom, leírattam vele a cigis dobozra. Kitalálhatod... elfogyott a cigi és kidobtam a dobozt, későn jutott eszembe, hogy rajta volt a száma.

Mindig jön másik. Most úgy érzed szar, de majd elfelejted vagy elfelejteti veled egy másik. Tanulság levonva, tudod mit nem rontasz el legközelebb.

2010. márc. 17. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen igazad van akkor kellet volna cselekedni és akkor nem lenne ez a probléma köszi h válaszoltál hasznos volt a válaszod :D
2010. márc. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!