Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel a randira?
16 éves fiú vagyok és szombaton lesz randim egy 15 éves lánnyal. Sétára és cukrászdára gondoltam. Ing túlzás lenne? Rövidnadrágot fel lehet venni első randira? Jól szoktam öltözködni, de most valahogy elbizonytalanodtam...
(Aki azt akarja válaszolni, hogy ruhát, annak megspórolok egy kommentet:)
Én személy szerint első randira a rövidgatyára azt mondom , h NE!
Vegyél fel valami vékony hosszú nyárias nadrágot vagy farmert.
Farmer+rövid ing az egyik legjobb! 26/f
Elsőre a rövidnadrágot nem ajánlom. Ha jól érzed magad ingben, akkor felveheted, de melegben csak rövid ujjút. (Nem lesz komfortos.)
Én farmer + póló kombóban randizok. Az ing nem az én természetes közegem.
Én a farmer-rövid ujjú ing variációra szavazok. Az ing legyen világos, vagy világos kockás,esetleg mintás, csak ne Hawaai. Esetleg az ing alá vehetsz még egy rövid ujjú pólót, úgy lezserebb.
Ha pólót veszel csak, az is legyen egy picit "komolyabb", ne csupa minta vagy egész felsőtestet betöltő márka logo-val díszített.
Legyél frissen borotvált (nem tudom mennyire aktuális a dolog nálad:-), és frissen mosdott, de az illatokkal csak diszkréten, ne húzd kondenzcsíkként magad után.
A cipőre is figyelj, ne a legkitaposottabb sportcsukádat vedd fel, hanem egy normál bőr vagy hasítottbőr cipőt. Vagy ha már sportcipő, akkor legyen megkíméltebb.
Gondolom le sem kell írni, mert evidens, de a körmöd is legyen rövidre vágott, tiszta, és a hajad is frissen mosott:-)
Lehetőség szerint ne hátizsák legyen rajtad, ha szükséges valami táska, akkor az oldaltáska legyen.Esernyőt vigyél,amilyen idióta az időjárás, sosem lehet tudni, viszont olyan jó romantikusan össze lehet bújni alatta:-)
Szerintem mindegy, mit veszel fel
Bár vannak ruhadarabok, amik ilyenkor tényleg nem szerencsések
Szerintem azt vedd fel, ami jól áll neked, és amiben jól érzed magad
A csaj se fogja túlvariálni:-)
Ha pedig a ruha miatt nem jön össze...
Akkor az egy felesleges kör voltD:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!