Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nagy különbséggel működhet párkapcsolat hosszútávon ha érzelem megvan?
Férfi: Segédmunkás, nincs sok pénze, nem tanult, el van hízva
Nő : Nagyon csinos, vékony, tanult diplomás, jól keres
müködhet, az érzelem is fontos, de hosszú távon ha megakarod tartani, akkor adj magadra.
Hogy hivod meg egy étterembe, bárhová ahol fizetni illene egy meghiváskor a férfinek, ott hogy esne, ha a nő fizetne mindenhol. Lehet rövid távon elmegy, de hosszab távon a önbecsülésed rovására megy, hiszen már itt is feltetted a kérdést, mert zavar, azt hiszed később nem fog?
Dehogynem...és majd a kételyeid fogják megölni, mert nem bizol a sikerben...
Ahelyett, hogy parázol, tehetnél érte, hogy megtartsd.
A közös jövőkép hiánya megöl minden kapcsolatot. Valamint mindenki önbecsülésének jót tesz, ha a párja tesz azért, hogy jobb közös életük legyen. Pl. fejlődik, hogy jobb munkát kaphasson, ad magára, jól néz ki.
Nem akarlak megbántani, én nem vagyok diplomás és nem is vagyok annyira csinos. Átlagos testalkat és kicsivel átlag feletti szép arc. Nem keresek olyan jól, de nem is keresek rosszul, viszont sajnos én nem tudnék egy ilyen emberrel lenni. Egyrészt azért, mert nem értem, hogy miért segédmunkás valaki a mai világban. Miért nem tanultál? Most is lehetne jobb állásod, miért nem törekedsz arra, hogy legalább egy átlag színvonalon tudj élni? Illetve miért vagy elhízva még ezek mellett? Gondolom nem 5kg feleslegről van szó. Miért nem veszel vissza a kajából, ha már úgysincs pénzed, miért költöd erre?
Ha egy ilyen nőt szeretnél társadnak, akkor tegyél érte. Tanulj és élj egészségesen. Így neked is lehet magasabb végzettséged, jól fizető munkád, és jól is nézhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!