Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez a helyzet vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a helyzet vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nagyon jól elvagyunk. Hosszú egész napos programokra megyünk közösen, sokat beszélünk egyetemen kívül is... Közös ebédek, vacsorák, ezek után hazakísérés esetleg filmezés (részemről nem történt semmi több ennél és egy darabig nem is fog)... sokszor süt nekem valamit.

Kiderítettem róla hogy van (táv)kapcsolata, de a fent leírtak miatt értetlenül állok a szituáció előtt. Nekem ez így nem férne bele, mert jó egy baráttal beülök ebédelni/meginni valamit, de nem kérem hogy kísérjen haza...

Mi lehet a magyarázata ennek?

Ti engednétek egy ilyen "kapcsolatnak"?

Lehet én vagyok bolond de nekem villog a piros lámpa és miután megtudtam hogy van van valakije és legszívesebben lecsapnám az összes kommunikációt. Nekem nagyon furcsa hogy ezt nem közölte...

2021. szept. 25. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már ilyen jóba vagytok, illene nyíltan kommunikálnotok egymással. Egyáltalán mi van köztetek? Mit vártok egymástól? Kèsz vicc, hogy csak találkozhattok egymással, de semmi nincs megbeszèlve, szóba se kerül, csak gondolsz valamit, meg vagytok.
2021. szept. 25. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Ha barát akarsz lenni vele, akkor menj addig vele, amíg ez neked belefér. Van akinek több fér bele egy barátságba, mint neked. Vele kellene erről beszélni. De az, hogy ennyit agyalsz rajta, talán egy kicsit neked is rá világít, hogy nem annyira tiszta az a baráti közeledés, nem?

2021. szept. 25. 14:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Én teljesen nyíltan elmondtam neki még mielőtt bármit tudtam a erről a kapcsolatról. A baj hogy korábban is és most is a kapcsolati kérdésekre üres válaszokat ad, mind a távkapcsolatra mind a velem folytatott 'kapcsolatra'. Ha harmadik fél rákérdez együtt vagyunk-e egységesen nemet mondunk, én ezt így is gondolom főleg ezek után. De amikor kettesben, úgy gondolva, hogy senki se lát, mégis olyan a viselkedése hogy sokan már párként kezelnek minket.

Hidd el ha rajtam múlna és muszáj lenne a kérdéseimre egyenest választ adnia már rég mindent tisztán látnék :<

2021. szept. 25. 14:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, pont ez zavar hogy részéről nem tudom hogy ez baráti vagy valami hátsó szándéka van...

2021. szept. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!