Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy a felesége akarok lenni?
4 éve van egy barátom, nagyon szerelmesek vagyunk. Az egyetlen gond, hogy van egy felesége, akivel már nagyon régóta nem túl jó a viszonyuk. Nem érdekel ha lek.rváztok, én csak azt csinálom, amihez kedvem van. De. Hogyan mondjam el neki, hogy többet akarok? HOgy én akarok lenni a felesége, és hogy ez nekem tényleg fontos lenne.
Célozgatott már erre, de sosem beszéltünk még erről nyíltan
L/24
Az a baj, hogy ha már 4 éve tart, akkor valószínűleg ez baromira kényelmes neki. Otthon van egy feleség aki mos, főz rá meg ott van társnak ha kell, neked meg jut a szebbik énje, azokra a heti pár órákra, mikor csak a tiétek a világ. Ha többet akarna, már rég borított volna otthon, csak hogy veled élhessen, de valamiért (gyávaság, kényelem, lustaság) ezt nem tette meg.
Az is nagyon sokat elárul a kapcsolatotokról, hogy még sosem beszéltetek erről, sosem álmodoztatok közös életről. 4 év alatt csak homályos célozgatások és nem vagytok olyan viszonyban, hogy neki előhozd ezt a témát, hanem inkább ide írod. Szerintem nyugodtan mondd el neki mire vágysz, legalább végre tiszta víz kerül a pohárba. 24 éves vagy, ne várj rá a végtelenségig.
nem megy a pénzen a vita, a nő havi félmilliót keres, barátom még többet. nincs gyerekük. a viták nagyrészt hülyeségeken mennek, pl. ki melyik kocsival megy holnap munkába, vagy hogy barátom nem rak el egy tányért...
és nem szoktam jópofizni a feleségével. egyszerűen csak ismerem, és szoktunk beszélgetni. nem a lakásÁBAN alszom, hanem a barátom lakásában. egyébként meg nem főz, nem mos és még csak nem is takarít, mert csak este van otthon, és 6 év alatt összesen max 10szer feküdtek le. és nem a barátom mondta. maga a felesége. mert neki nincsenek ilyen igényei. akkor miért lenne a baráom köcsög? miért lenne akkora hiba, hogy nem bírja elviselni a feleségét? azért nem válnak el, mert a feleségének nem lenne hova mennie, és egy 2emeletes házat nem fog csak úgy odaadni neki, mert neki van máshol is helye...
Nem itéllek el de ha nem jó a házassága, váljon el, éljetek együtt és aztán vegyen el. Valamiért nem akar elválni? A feleség tud rólad?
Voltam egyszer egy pasival akinek volt felesége, de éppen akkor váltak és nem miattam. De ha még nem lett volna válófélben, nem kezdek vele az tuti.
Veszekednek, a nő nem mos, nem vasal, nem főz, nincs gyerek, nem szexel vele: HA AZ ÉGVILÁGON SEMMIT NEM CSINÁLNAK EGYÜTT A VESZEKEDÉSEN KÍVÜL, AKKOR MIÉRT VAN MÁR NÉGY ÉVE VELE? Egy ennyire semmirekellő kapcsolatban miért akar benne maradni akkor a pasid? És miért nem elég gerinces ahhoz, hogy ne csapja be a feleségét, hanem elé álljon, elváljon, és nyíltan legyen veled? Ugyanmár... persze, az ég világon semmit nem nyújt neki a felesége, de azért vele van évekig, ahelyett, hogy egy óra alatt tisztázná magát és elmenne élni a szerelmével boldogságban. Tényleg nagyon hihető.
Rettentően buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!