Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire nagy bün prostituált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy bün prostituált szolgáltatását igénybe venni ha 3 éve nincs szex a házasságban és nem megy a megbeszélés?

Figyelt kérdés
Feleségem a gyerek fogantatása óta nem hajlandóa szexre. Eleinte az volt a kifogás, hogy dehát ott a hasában. Elfogadtam. Aztán az, hogy nem ér erre rá (maximális segítséget kapott, itt nyüzsgött nálunk mindig valaki, takarítónöt is fogadtam). Aztán a sokadik megbeszélés után mondta, hogy hát igazából ö nem akar már szexelni, nincs igénye rá, én nyugodtan masztrurbáljak a wcben. Bármit mondok, ö szexellenes lett. Már 3 év után kicsit elegem lett. Más nöt nem akarok keresni, mert amúgy jól megvagyunk, meg ugye a gyerek miatt se. Mekkora bün ha teljes diszkréció mellett felkeresek egy nagyon igényes, szobán fogadó luxus kategóriás nöt?
2021. szept. 24. 14:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%

20

Ki a fszom beszélt arról, hogy azért kérdezze meg, mert vigyázni akar a kis lelkére? Legalább az asszony is tisztában lesz a tettei következményével és nem csak úgy alanyi jogon éldegél az önmegtartóztató férje mellett.

Ha velem valaki ekkora egy fąsszopó lenne, biztosan berágnék rá, hogy komolyan azt várja tőlem, hogy dugjak félre meg elégítsem ki magam, mert egy degenerált önző csicskával vagyok kapcsolatban, aki még arra is alkalmatlan, hogy megéljem vele az intimitást. Simán a pofájába vágnám, hogy figyelj, ha ekkora ignoráns szar vagy, akkor fyi: elmegyek dugni ma este. Hogy veled vagy mással, az már a te döntésed, de ideje lekeveredned a trónról.

Nem mocskolnám be magam sumákolással egy ilyen emberért, egyszerűen nem ér annyit. Jobb, ha tudja, mit ér el a hülyeségével, minthogy még arra is pazaroljam az energiát, hogy hazudjak neki róla.

2021. szept. 29. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom miért lett lepontozva a #21. Hisz sajnos tökéletesen igaza van. Mondom ezt nőként. Olyan nőként, akinek volt olyan időszaka mikor nem adta meg a férjének a házasságban a szexualitást. És igen, utólag belegondolva mikor már fordult a kocka, és én nem kaptam meg, most már tudom, érzem, akárhogy is nem tetszik, de simán megérdemeltem volna amit ír az előző.
2021. szept. 29. 12:02
 23/25 anonim ***** válasza:
39%

Nőként mondom, hogy a fenébe ezt a nőt. Őt nwm érdekli a te igényed.

Mindenki dugjon amíg bír, rövid az élet

2021. szept. 30. 16:42
 24/25 anonim ***** válasza:
41%
Én is nőként írom hogy jól teszed kérdező.Hogy is gondolja a feleséged hogy innentől sexmentesen fogsz élni még évtizedekig.Aztán meg ha esetleg becsajozol és szerelmes leszel jön ide sírni hogy mekkorra f@sz vagy de azt már nem irja le hogy 3 5 7 évig nem volt szex.
2021. nov. 8. 18:57
 25/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ajánlom a saját kérdésemet és a hozzá kapcsolódó válaszokat is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2021. nov. 9. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!