Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire nagy bün prostituált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy bün prostituált szolgáltatását igénybe venni ha 3 éve nincs szex a házasságban és nem megy a megbeszélés?

Figyelt kérdés
Feleségem a gyerek fogantatása óta nem hajlandóa szexre. Eleinte az volt a kifogás, hogy dehát ott a hasában. Elfogadtam. Aztán az, hogy nem ér erre rá (maximális segítséget kapott, itt nyüzsgött nálunk mindig valaki, takarítónöt is fogadtam). Aztán a sokadik megbeszélés után mondta, hogy hát igazából ö nem akar már szexelni, nincs igénye rá, én nyugodtan masztrurbáljak a wcben. Bármit mondok, ö szexellenes lett. Már 3 év után kicsit elegem lett. Más nöt nem akarok keresni, mert amúgy jól megvagyunk, meg ugye a gyerek miatt se. Mekkora bün ha teljes diszkréció mellett felkeresek egy nagyon igényes, szobán fogadó luxus kategóriás nöt?
2021. szept. 24. 14:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Minek prosti? Miert nem valsz el es keresel mas not?
2021. szept. 24. 14:32
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem bűn. Hagyd el, keress mást. Nem érdekel, hogy most kényelmes a valagadnak.
2021. szept. 24. 14:32
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezd meg tőle, így korrekt. A gyerek érdeke az, hogy harmonikus családban nőjön fel, egymást szerető szülőkkel. Én a helyedben új életet kezdenék, és megadnám az esélyt, hogy boldog legyek.
2021. szept. 24. 14:34
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
Simán, menj csak. Sokan ki se várnák a 3 évet. Pláne miután ő világosan megmondta, hogy nem akar szexelni.
2021. szept. 24. 14:45
 5/25 anonim ***** válasza:
93%

Én nőként azt nem értem, hogy ilyenkor a feleség komolyan gondolja, hogy a férj soha-de soha többet nem fog szexelni az életben, mert csak?

Ha én valami miatt képtelen lennék a szex bármilyen formájára önhibámon kívül, magam ajánlanám fel a férjemnek, hogy oldja meg diszkréten ha akarja.

2021. szept. 24. 14:50
 6/25 anonim ***** válasza:
50%
Semennyire. N
2021. szept. 24. 14:50
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
Ne tőlünk, idegenektől kérdezd, hanem tőle.
2021. szept. 24. 15:04
 8/25 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanakkora bűn, mintha a feleségedtől naponta megkapnád az isteni szexet
2021. szept. 24. 15:42
 9/25 anonim ***** válasza:
62%
Ez már a fogantatás előtt kezdődött. Csak nem láttad a jeleket. Beletörődtél a fosba már akkor is!
2021. szept. 24. 15:50
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg nem értem, hogy erről miért nem lehet egy kemény beszélgetést megejteni. Nem olyan ergya szart, hogy elmondod, mit szeretnél és az meg lekoptat.

Én világ életemben hűséges ember voltam és mindig azt a megoldást kerestem, amivel nincs szükségem hazugságra. És igen, nagyon tudtam arra az emberre haragudni, aki olyannak tett ki amivel az elveimet veszélyeztettem. Ilyen volt az, mikor társam létére ellökött magától, hogy oldjam meg egyedül, de egyedül csak úgy tudom megoldani, ha felrúgom azt, amire neki is szüksége volt.

Én ilyenkor előbb borítottam mindent, minthogy elsunnyogtam volna félrelépni. Nehogy már egy hisztigép miatt kelljen megtörnöm a saját gerincem, b*sszameg!

Szóval azt javaslom, ülj le vele és nyomd le a torkán a nyers igazságot: drágám, figyelj, szeretlek-imádlak, azért próbáltam szólni a problémáimmal még akkor amikor lehetett javítani a dolgokon. Ez ebből a lehetőségből az utolsó. Szeretnék veled őszinte lenni, de ez a viselkedés pont az ellenkezőjét kényszeríti ki belőlem, mert falrahányt borsó minden segélykiáltásom. Szóval vagy meghallod, amit mondok, azt, hogy nekem szükségem van rád és szeretnék veled olyan életet élni, mint egy normális kapcsolatban, ahol van intimitás, úgy hogy mindent tőled kapok meg, ami csak kell vagy pedig ha annyira nincs tisztelet, hogy figyelembe vedd, hogy egy kapcsolat így működik és a gyerek érdekeinek is az felel meg a legjobban, hogy a szülei nem kötelességből vannak együtt, akkor végig fogod nézni, ahogy kisétálok az ajtón és vagy az ügyvédhez megyek válni vagy elmegyek máshoz, hogy megadja azt, amit te egyszerűen nem akarsz megadni. És te semmit, az égadta világon semmit nem fogsz akkor már tudni tenni azért, hogy meg akarjam ezt javítani. Most még tudsz, de ez volt az utolsó alkalom, hogy alapvető dolgokért könyörögjek.

2021. szept. 24. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!