Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire nagy bün prostituált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy bün prostituált szolgáltatását igénybe venni ha 3 éve nincs szex a házasságban és nem megy a megbeszélés?

Figyelt kérdés
Feleségem a gyerek fogantatása óta nem hajlandóa szexre. Eleinte az volt a kifogás, hogy dehát ott a hasában. Elfogadtam. Aztán az, hogy nem ér erre rá (maximális segítséget kapott, itt nyüzsgött nálunk mindig valaki, takarítónöt is fogadtam). Aztán a sokadik megbeszélés után mondta, hogy hát igazából ö nem akar már szexelni, nincs igénye rá, én nyugodtan masztrurbáljak a wcben. Bármit mondok, ö szexellenes lett. Már 3 év után kicsit elegem lett. Más nöt nem akarok keresni, mert amúgy jól megvagyunk, meg ugye a gyerek miatt se. Mekkora bün ha teljes diszkréció mellett felkeresek egy nagyon igényes, szobán fogadó luxus kategóriás nöt?
2021. szept. 24. 14:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Az a bűn, ha benne maradsz ebben a fos kapcsolatban! Add már meg az esélyt a boldogságra...
2021. szept. 24. 17:12
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Nokent mondom, megertem. Es sokkal korrektebb, hogy ovszerrel, es erzelmi kotodes elmeletileg kizarva.
2021. szept. 24. 17:29
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
Fogod magad és kilépsz a langyos fosból amiben dagonyázol. Teljesen érthető hogy igényed van a szexre, de ha ezt nem kapod meg az adott kapcsolatodban akkor szépen kinyitod a szádat és választás elé állítod a partnert. Egyetlen esetben elfogadható a prostizás ha a feleséged rábólintott. Ha pedig elutasítja és szexelni sem akar egyáltalán akkor elváltok.
2021. szept. 24. 18:16
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Szexmentes hàzassàgban élő nőként, lassan én is igénybe veszek egy hím prostit...
2021. szept. 24. 18:22
 15/25 anonim ***** válasza:
33%

Akkor már egy érzelemmentes! szexkapcsolat. Csak prosti ne.

Te is jobban jársz, meg már hallásra is kész fertő a prosti, amennyi pasival az van...

Prostival úgyis csak gumiban lenne és csak dugás. Szexkapcsolatban meg azért kiélvezhetnéd a szex minden mozzanatát.

2021. szept. 24. 18:35
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

És miért is nem válsz el? Nem a gyerek miatt.

Hanem főz rád, mos rád... a kényelem mi?!

2021. szept. 24. 20:24
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

Miért is váljon el? Ott a kisgyerek.

A nőnek az önzősége miatt apa nélkül nőjön fel?

Mindenki jobban jár ha a kérdező diszkréten megoldja.

2021. szept. 28. 07:47
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk azt elég könnyű írni, hogy válj csak el!

Főleg, ha ott a gyerek, meg a közös vagyon.

Mert ugyan már, ki szeretne csak hétvégi apuka lenni, újra kezdeni mindent (főleg 40-50 pluszosan), albérletben, csórón?

És mi változna? Mi lenne a garancia, hogy egyáltalán talál csajt magának?

A nőknek nem túl vonzó egy elvált apuka.

Ennek ellenére, én 3 év szexmentes kapcsolat után tuti elköltöznék otthonról. Ebbe tönkre lehet menni idegileg , testileg, és amúgy is tönkreteszi a házasságot.

Csodálom hogy kérdező ennek ellenére is kitart.

Sajnos, a tapasztalat az, ha már ideig fajultak a dolgok, ezt a házasságot már nem lehet megmenteni, se beszélgetéssel, se mosogatással, se csokor virággal.

Ha kérdező fiatal, és van még bizalma a nőkhöz, kezdjen új életet, ha ezt már végképp nem bírja...

2021. szept. 28. 12:45
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Kérdezd meg a feleséged arról, hogy mennyire bűn. Ha jóváhagyja, azt csinálsz amit akarsz.

Nem is értem a kérdést, tőlünk kérsz felmentést, hogy sunyiban félrebassz?

2021. szept. 28. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
15%

Kérdezze meg a feleségét, ez jó😂

Ha nincs annyi esze hogy rájöjjön felnőtt nő létére hogy amit csinál azzal tönkrevágja a házasságát akkor sztem nem még őt kéne kérdezgetni, hogy jaj szegény ne bántódjon meg😀

Nőként írom..

2021. szept. 29. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!