Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy bün prostituált szolgáltatását igénybe venni ha 3 éve nincs szex a házasságban és nem megy a megbeszélés?
Akkor már egy érzelemmentes! szexkapcsolat. Csak prosti ne.
Te is jobban jársz, meg már hallásra is kész fertő a prosti, amennyi pasival az van...
Prostival úgyis csak gumiban lenne és csak dugás. Szexkapcsolatban meg azért kiélvezhetnéd a szex minden mozzanatát.
És miért is nem válsz el? Nem a gyerek miatt.
Hanem főz rád, mos rád... a kényelem mi?!
Miért is váljon el? Ott a kisgyerek.
A nőnek az önzősége miatt apa nélkül nőjön fel?
Mindenki jobban jár ha a kérdező diszkréten megoldja.
Mondjuk azt elég könnyű írni, hogy válj csak el!
Főleg, ha ott a gyerek, meg a közös vagyon.
Mert ugyan már, ki szeretne csak hétvégi apuka lenni, újra kezdeni mindent (főleg 40-50 pluszosan), albérletben, csórón?
És mi változna? Mi lenne a garancia, hogy egyáltalán talál csajt magának?
A nőknek nem túl vonzó egy elvált apuka.
Ennek ellenére, én 3 év szexmentes kapcsolat után tuti elköltöznék otthonról. Ebbe tönkre lehet menni idegileg , testileg, és amúgy is tönkreteszi a házasságot.
Csodálom hogy kérdező ennek ellenére is kitart.
Sajnos, a tapasztalat az, ha már ideig fajultak a dolgok, ezt a házasságot már nem lehet megmenteni, se beszélgetéssel, se mosogatással, se csokor virággal.
Ha kérdező fiatal, és van még bizalma a nőkhöz, kezdjen új életet, ha ezt már végképp nem bírja...
Kérdezd meg a feleséged arról, hogy mennyire bűn. Ha jóváhagyja, azt csinálsz amit akarsz.
Nem is értem a kérdést, tőlünk kérsz felmentést, hogy sunyiban félrebassz?
Kérdezze meg a feleségét, ez jó😂
Ha nincs annyi esze hogy rájöjjön felnőtt nő létére hogy amit csinál azzal tönkrevágja a házasságát akkor sztem nem még őt kéne kérdezgetni, hogy jaj szegény ne bántódjon meg😀
Nőként írom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!