Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én kezdeményeztem a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kezdeményeztem a kapcsolatot szexet. Az egy dolog, hogy azóta járunk, de ez így maradt.mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem szokásom. Általában mindog azzal járok aki "vadász", azaz bizonyit hogy akar engem kellek neki, hódít stb.

2 srác közt viszont rámjött az "5 perc", amig azt gondoltam hogy addig is míg nincs barátom jo lesz vki szexre.

Tipikus, kinezem felhivtam talalkoztunk szex(egy pasiert nem kell nagyon kuzdeni sem..)

Igenám, csak epp a szex meg akkora eufóriát cainált koztunk(annyira Férfi, domináns, vad, agyonb..z), es olyan dolgokat tett közénk, majd a továbbiak is (beszélgetés ismerkedés etc), hogy szépen lassan erzelmek kapcsolat lett belőle. Amit nem is akartam pedig vele. Illetve nekem így még amugysem volt soha kapcsolatom hogy ÉN "nyaljak" egy ffinek meg "kérjem" arra hogy legyen szives megd.gni..

Oke nem a kezdet számít..

De.

Ez igy maradt!! Ha veszekszünk én békülök először, ha epp nincs szex, én nem birom már tartani, állando jelleggel nagyobb bennem a tűz, ő meg sokkal nyugodtabb típus.

Hál ég, azért csak néha vagyok neki sok, amúgy bírja:)meg tetszik neki hogy szexcentrikus is vagyok stb.

Csak. Engem nagyon kezd irritálni az, mintha fordítva lennének a szerepek...én kaparok kajtatok ő meg kegyesen szívesen adja magát. Tetszik is neki ha egy nőnek "hiánya"van, szuksége van rá, nagyon vonzza.

De igy nekem valahogy az egész nincs a helyén. Én NŐ vagyok es azt szeretném megélni hogy "levadásznak" es nincs "menekvés", nem pedig forditva.

De ő sokkal higgadtabb.

Mondta is nem egyszer hogy a kapcsooatban is valoszinű ő az erősebb mert en nehezebben állok ellent, és ha megbízhatoságrol van szó, itt inkább kellene tőlem tartani hogy elgyengülök másra, mint tőle.

Hogyan fordítsam meg ezt az egészet? Ha nem bírom ki soha úgy mint ő, vagy anelkul h ne találkozzunk, vagy szex nélkul, vagy eleve nyugton?

Mert ez okozza azt hogy mintha forditva lennénk"bekötve", hogy ő képes arra hogy csak elvan, én meg nem:(

#erős higgadt Férfi
2021. szept. 24. 14:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
És neked mire van szükséged?
2021. szept. 26. 16:43
 22/31 A kérdező kommentje:

Arra hogy egy ferfiben legyen mar meg minden.

Ne ugy, hogy egyikkel jo a szex masikkal minden más csak a szex nem, harmadikkal meg lehet minden jo lenne de nem viszonoz, vagy ilyesmik

Mert inkabb akkor az elso kell.

Irto ritka a 3 in 1 pasi. Vagy a minden egyben pasi. Illetve en még ilyet nem is lattam aki mindenben egyszerre hozná a szintet.

2021. szept. 26. 16:47
 23/31 A kérdező kommentje:

Sőt a barátom még legalább megközeliti a 3 in 1 szintet mert szeret, viszonoz, hű, csak épp így hogy nem a legkielégítőbb.

De szóval ő már az a KIVÉTEL aki egyaltalán megközelíti A szintet.

Ami szerintem alap. Azaz nagyon kétlem hogy sokat várnék egy pasitól. Ez csupán a minimum, hogy szex szerelem es kölcsönösség.

2021. szept. 26. 17:01
 24/31 A kérdező kommentje:
Jav.: láttam már 3 in 1 ben pasit illetve jártunk is, csak abba valahogy nem tudtam beleszeretni...
2021. szept. 26. 17:25
 25/31 A kérdező kommentje:
Mert ledomináltam akaratomon kívül. Kellenek a domináns pasik.
2021. szept. 26. 17:26
 26/31 A kérdező kommentje:

Privre:

Nem merek írni mert multkor is ugy tunt mintha ismernél, es ennyi erovel a párom is csekoltatthat itt vkivel, nagyon nem hulye a srác es nagyon ügyesen tart kontroll alatt. De még ráérzései is vannak.

Mindent tud, vagy megtud. A legaprobb semmit is. Es azonnal leépít rolam mindenkit, vagy velem balhézik h tiltsak toroljek.

Tartok tőle. Mert amit ilyenekért kapok, abban aztán nagyon nincs köszönet.

Sőt. Már eleve ott a baja ha en ilyenekre(chat pasival), egyáltalán csak nyitok.

Es erre eddig Semmilyen magyarázatot nem fogadott el.mikor erre kérdez rá. Hogy miért.

Nála nincs olyan, hogy mert "csak ugy. Nem volt konkrét célom".

Azt mondja ilyen Nem létezik, hogy csak úgy. Pedig de. De szerinte nem.

És amit kapok, azt nagyon kihagynám.

Ilyen tekintetben meg viszont addig jo míg inkább megalszik a tej a szájában. Mert ha viszont felébresztik benne a "vadállalatot", az bőven több mint rossz.

2021. szept. 26. 17:45
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük egymást ,és nem is értem miért gondolod ezt, mi az hogy múltkor is? Mikor?Írtam privátot ott látod a felhasználó nevem.
2021. szept. 26. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
🤦🤦‍♂️🤦‍♀️
2021. szept. 26. 19:04
 29/31 anonim ***** válasza:
Változott már valami?
2021. okt. 3. 11:01
 30/31 anonim ***** válasza:

Na jó ,ha privátra nem mersz írni akkor ide írom😄,

Tehát szeretnél egy pasit aki 3 az egyben a te megfogalmazásod szerint, jó szex ,gondoskodó és jó barát aki hódít, illetve viszonozza a szerelmedet

Azt írtad hogy volt már ilyen pasid de nem volt túl domináns a kapcsolatban ezért szétmentetek

A női lélek rejtelmei, néha valóban bonyolultnak tűnik sok férfi számára, de aki szán egy kis időt és energiát eme bonyolult lélekvesztők földerítésében annak jár a pacsi, ezt most szeretném előre leszögezni és köszönöm😄

Nincs is rosszabb szerintem mint amikor egy nő össze van zavarodva az érzelmei által,akkor van hogy semmi sem jó vagy minden mindegy.

Most úgy látom neked is hasonló problémád van, van egy pasi aki ledominált téged aki vonz szexuálisan és hódít meg satöbbi ,namost ugye vele egy a problémád hogy nem hódít meg és talán ezért szerelmet sem érzel, szerintem te félsz, félsz a mély érzelmektől, nem minden úgy megy ahogyan azt te szeretnéd ezt fogadd el,

ennek ne tanúsíts túl nagy jelentőséget, ez a kezdet és ti így ismerkedtetek meg, ez már a múlt, talán attól is félsz hogy csak kihasznál, ezt aláírom mert ebben lehet igazság, döntsd el hogy így el tudod őt fogadni vagy sem, mivel úgy látom hogy neked csak az a fránya udvarlás hiányzik, dehát azok a pasik akik így ismerkednek neked nem jönnek be mert te csak a kis buksid után mész és most az életed ebben a szakaszában egy olyan pasit kívántál mint ő,

Megkaptad? Meg. Ezen kár törnöd magad, ebben nem nagyon lesznek az ő részéről lehet mély érzések amik miatt most majd elkezd neked udvarolni,mert amúgy meg minek ugye, hiszen már ismeritek egymást,

a három az egyben pasi meg ezerből egy, de akkor ezek az elvek alapján keress igazi társat

1 aki szimpi, külsőre belsőre

2 udvarol, ugye ennek minden hozadékával ,itt megtudhatod hogy mekkora a szexuális étvágya a libidója hasonló e mint a tiéd esetleg el is mondhatod hogy neked ez mennyire fontos vagy kérdezheted hogy neki mennyire az

3 ha udvarol akkor már ugye van némi esély arra hogy beléd szeret a szemed miatt ,a szex miatt,vagy ahogyan a nokedlis csirke pörit szereted, vagy szívesen utazna veled a holdig meg vissza ,stb....

minden kiderül az udvarlás alatt, élesísd be azt a híres női ösztönt meg a keresztkérdéseid hogy megtudd hogyha kamuzik valamiben, és hogyan reagál ha tudja hogy lebukott,

ha szexxel indítasz egy kapcsolatot az szerintem nem így működik, kell szerintem az hogy a nőt kívánja a férfi,legalábbis nekem igen, hogy akarjam,remélem érted

A szexkapcsolat könnyű mert nem kell annyi energiát belefektetni mint egy rendes kapcsoiba de ennek is megvannak a hátulütői.

2021. okt. 7. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!