Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kezdeményeztem a kapcsolatot szexet. Az egy dolog, hogy azóta járunk, de ez így maradt.mit tegyek?
Soha nem szokásom. Általában mindog azzal járok aki "vadász", azaz bizonyit hogy akar engem kellek neki, hódít stb.
2 srác közt viszont rámjött az "5 perc", amig azt gondoltam hogy addig is míg nincs barátom jo lesz vki szexre.
Tipikus, kinezem felhivtam talalkoztunk szex(egy pasiert nem kell nagyon kuzdeni sem..)
Igenám, csak epp a szex meg akkora eufóriát cainált koztunk(annyira Férfi, domináns, vad, agyonb..z), es olyan dolgokat tett közénk, majd a továbbiak is (beszélgetés ismerkedés etc), hogy szépen lassan erzelmek kapcsolat lett belőle. Amit nem is akartam pedig vele. Illetve nekem így még amugysem volt soha kapcsolatom hogy ÉN "nyaljak" egy ffinek meg "kérjem" arra hogy legyen szives megd.gni..
Oke nem a kezdet számít..
De.
Ez igy maradt!! Ha veszekszünk én békülök először, ha epp nincs szex, én nem birom már tartani, állando jelleggel nagyobb bennem a tűz, ő meg sokkal nyugodtabb típus.
Hál ég, azért csak néha vagyok neki sok, amúgy bírja:)meg tetszik neki hogy szexcentrikus is vagyok stb.
Csak. Engem nagyon kezd irritálni az, mintha fordítva lennének a szerepek...én kaparok kajtatok ő meg kegyesen szívesen adja magát. Tetszik is neki ha egy nőnek "hiánya"van, szuksége van rá, nagyon vonzza.
De igy nekem valahogy az egész nincs a helyén. Én NŐ vagyok es azt szeretném megélni hogy "levadásznak" es nincs "menekvés", nem pedig forditva.
De ő sokkal higgadtabb.
Mondta is nem egyszer hogy a kapcsooatban is valoszinű ő az erősebb mert en nehezebben állok ellent, és ha megbízhatoságrol van szó, itt inkább kellene tőlem tartani hogy elgyengülök másra, mint tőle.
Hogyan fordítsam meg ezt az egészet? Ha nem bírom ki soha úgy mint ő, vagy anelkul h ne találkozzunk, vagy szex nélkul, vagy eleve nyugton?
Mert ez okozza azt hogy mintha forditva lennénk"bekötve", hogy ő képes arra hogy csak elvan, én meg nem:(
Szex kapcsolat hülyeség hogy hosszú távú lesz😀,csak szex,erős érzelmek soha nem lesznek benne mert nem úgy kezdődött az egész, ha most otthagynád hogy akkor kezdjük új lappal újra mint egy rendes kapcsolatot egy kis idő elteltével hozzád sem szólna mert rég lenne neki más,vagy olyan mint te vagy egy komoly.
Meghoztátok egymásban az étvágyat egy normális kapcsolatra de ez csak kufirc ha tetszik ha nem😄,jó is az nincs azzal baj, én is voltam ilyenben, gyere bébi most úgy meg d.glak szét áll a füled, vagy egy gyors menet a mellékhelyiségben, aztán semmi érzelem, és csak kiégsz mert ráunsz és másra fogsz vágyni,most magamról beszélek és a fiú szempontjából, persze hogy kíván akar és teper mert imád benned lenni😆.
Most komolyan szerinted ez lehet egy hosszú távú kapcsolat alapja.
Tudod eleve nem a szex vonzó a mostani párommal hanem a testi vágy amit generál bennem, egy kapcsolat sem a szextől lesz kapcsolat hanem az érzelmektől.
Lehet mindíg rohadt jó a szex két ember között de ahhoz szeretni is kell, szerelem majd mély szeretet mind a két fél részéről.
Jó a szex de ez egy kapcsolat kis része csak ,ezt te is tudod nagyon jól, egy kapcsolatba az elejétől fogva másképpen kezdünk és másképpen épül fel, nem csak a szexre épül egy kapcsolat mert az addig is tart amíg kíván téged vagy te őt, ez része egy kapcsolatnak nem az alapköve, alapköve a vonzalom,de ezt már te tudod hogy mennyit számít neked egy kapcsolatban. Ugye ugye😉😘35 f
Ezt nem ertem.ha szexkapcsolat lenne nem is járnank, erzelmek se lennének, már rég egyutt sem lennénk. Vagy lenne mindkettőnknek más is.
Amugymeg minek mondják azt h kezdemenyezzen a nő is? Ezt csak ugy mellékesen kerdezem. Nem fontos a válasz, mert en ugy sem ez vagyok, aki kezdeményez. Ez kivételes volt csak.
Es kellemetlen.
Akkor nem volt az, de ma már nagyon az.
Vagy egy nőnek komolyan kapcsolaton belul jatszania kell h nem akar szexet vagy az elérhetetlent es kuzdjem le a vágyaimat? Hogy tegyen ertem keresztbe szalmaszálat?
Önmegtartoztatásban éljek?
Csak mert az nem megy :(
Hány évesek vagytok? Látod hogy bejött az ötösnél is bár ő még fiatal nagyon és elfogadta ezt, nekem is volt hasonló,sokat tépelődtem és sok volt a vita is ,egy ideig működött de vége lett mert ezen ment a vita sokszor, de mindenki más,lehet te jobban el tudod ezt viselni neked jobban megy.
Csak nem biztos hogy meg fogod kapni azt a szeretetet törődést és figyelmet amit te szeretnél.
Nagyon rossz most mert van egy közös gyermekünk is, sokat ki vett belőlem ez a kapcsolat, most alakul egy dolog egy másik sráccal aki nem is volt az esetem de megőrül értem ,szeret és nyugodt türelmes ,tudja hogy min mentem keresztül mert már el mondtam neki is,
nagyon örülök végülis hogy sikerült tovább lépnem.33L
Igenám, csak epp a szex meg akkora eufóriát cainált koztunk(annyira Férfi, domináns, vad, agyonb..z), es olyan dolgokat tett közénk, majd a továbbiak is (beszélgetés ismerkedés etc), hogy szépen lassan erzelmek kapcsolat lett belőle. Amit nem is akartam pedig vele. Illetve nekem így még amugysem volt soha kapcsolatom hogy ÉN "nyaljak" egy ffinek meg "kérjem" arra hogy legyen szives megd.gni..
Ez csak szex amit te akartál egy kapcsolat amit te akartál, ha úgy érzed lehet jobb ne síránkozz fogadd el,
ha nem akkor lépj ki mert a mai világban egy férfi sem fog változni pláne ha tálcán kínálod magad föl, te semutasítasz semmit vissza ami ennyire kellemes és csak eléd rakják , de látod hogy magától nem tett volna érted semmit, akkor hogyan számíthatnál rá hosszú távon ,érted. Ennyi 34N
Én amondó vagyok hogy ne erőltesd, max beletörődni tudsz, de ezt te tudod hogy milyen személyiség vagy ,ha eltűröd akkor évek alatt összecsiszolódtok valamennyire,mint ahogy az ötös mondta, de ő is fiatal még nagyon, változni miért változna kislány gondolj már bele akkor már nem ő lenne, teper hajt téged de neked mégsem elég ez a része ,te nem erre vágysz,talán arra hogy egy férfi udvaroljon neked fusson utánad és meghódítson, de te másképpen vágtál bele ebbe, tálcán kínáltad magad és most még oda is tartod a feneked ,erre mit vársz el, semmi tartásod előtte,mondhatja hogy ez bejön neki mert egy férfinak ez minden vágya,jó hogy nem kellett küzdened érte , ha jó csaj vagy márpedig szerintem igen akkor ez egyszerű, ha nem vagy túl okos sem akkor te vagy a főnyeremény,nem sértegetni akarlak.
Volt egyszer egy barátnőm ,vidéki volt ,nagyon szép kis csaj volt de kicsit butus és naíva, a szex jó volt ,kívántam mint az állat, de semmi több nem alakult köztünk egy idő után, nem tudott mit adni a kapcsolatba, mintha üres lett volna lelkileg.
Szakítottam mert láttam hogy nem tartunk sehová sem, nem volt már ami össze köt minket csak a szex és egyszerűen nem volt velem egy szinten érzelmileg sem, és nem fogadott el tőlem tanácsokat ,mintha meg sem hallotta volna amit mondok neki.
Nem jók ezek a szexkapcsolatok, a barátok extrával már jobb lehet bár olyanom nem volt még pedig szerettem volna,de ott legalább van egy alap amire lehet építeni,ismeritek egymás és ha a szex is jó akkor tök jó dolog is kisülhet belőle.
Volt egy ismerős csaj de nem akartam a kapcsolatunkat ezzel elrontani, szerintem ő nem lett volna benne😄 32 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!