Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik,hogy egy nőnek nincs szexuális kisugárzása?
Most lettem 23 éves,és sajnos úgy veszem észre semennyire nem érdeklem az ellenkező nemet.Ha nagyritkán beszélek is férfiakkal,többnyire átsiklanak felettem,éppen csak beszélnek velem,de ennyi.Nem mozgatom meg őket,egyszerűen a vak is látja.Nemrég mentem az utcán és ahogy láttam a többi lányt,valahogy akaratlanul is az jutott eszembe,hogy mennyire nulla vagyok hozzájuk képest.Minden nőből szinte sugárzik a felszabadultság,a vonzerő,ha viszont magamra nézek egyszerűen csak egy gyámoltalan kislányt látok.
Ez lehet az oka?
Mielőtt valaki írná,igen,csúnyácska vagyok,de a kevésbé vonzóbb lányoknak is volt már kapcsolata,tőlem meg még egy csókot sem akartak soha. 23/N
A férfiak kétféle képpen osztályoznak: dugnám, nem dugnám. Ennyi és nincs több! A körítés, jópofizás már csak a dugáshoz vezető rögös út.
Ha téged offolnak, akkor a "nem dugnálak meg" kategóriát képviseled. Nem atomfizika ez.
Vegyel fel terd ala ero, testre simulo ruhat, engedd ki a hajad es legyen rajtad muszempilla,szajfeny es parfum.
Meg fogsz lepodni.
Lehet az alacsony önbecsülésed miatt észre sem veszed őket.
Én is így voltam hidd el. Minden barátnőm már rég túl volt mindenen én meg még csak nem is csókolóztam... És hogy miért? Én azt hittem csúnya vagyok, kerültem a szemkontaktust, mindig szomorú voltam, zenéthallgattam. Meg sem tudtak volna közelíteni.Aztán valahogy ez változott.. megismertem első barátom, aki elhitette velem hogy gyönyörű vagyok. Azóta nem volt egy olyan randim se ahol az illető ne kért volna másodikat. Pedig hidd el én sem vagyok az a topp kategóriás csaj.
Legyél kedves, mosolygós, tartsd a szemkontaktust, öltözz csinosan és meglátod oda lesznek érted a fiúk, csak vedd is észre őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!