Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én dobtam az exem de most még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas3791 kérdése:

Én dobtam az exem de most még is hiányzik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több mint két évig voltunk együtt de az anyja folyton bele szólt mindenbe és én ezt nem bírtam és végeztem

Viszont egy hónap után most hiányzik vagy nem is tudom

Írjak neki? Próbáljuk meg újra hátha? Vagy hülye vagyok és hagyjam?

Én fiú ő lány

2021. szept. 23. 05:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, szabad tudni hogyan döntöttél végül?

Igaza lehet a 8-as válaszolónak, mert a testiség elsősorban a férfiaknak szokott hiányozni - nőknek talán kevésbé, de persze nem vagyunk mind egyformák.

Saját tapasztalataimból azt tudom mondani, hogy a testi vágyak kielégítése automatikus lelki kielégülést nem nyújtanak a másik féllel szemben/kapcsolatban.

2-es és 7-es válaszoló voltam.

2021. szept. 23. 08:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem hogy inkább elmegyek 60 km egy buliba de az exem maradjon ott ahol van

Igazatok van, nem véletlenül döntöttem úgy ahogy

2021. szept. 23. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Hagyd
2021. szept. 23. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Na látod, nem is volt olyan nehéz döntést hozni!.

Örülök, hogy minden válasz hozzá tudott egy kicsit segíteni a valóban bölcs döntéshez!

Meglátod, ezután már sokkal jobb lesz minden!

2-es, 7-es és 11-es válaszoló voltam.

2021. szept. 23. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Mikbe szólt bele az anyja? Nem lehetett volna inkább tanulni tőle?
2021. szept. 24. 10:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Az anyja egyedül van két gyerekkel, és legtöbbször az volt a gond, hogy ott hagyta ugye, mert el jött hozzám.

Mindig az volt, hogy minek jön meg itt hagysz, nem is szeretsz...

Ha én mentem hozzá akkor nem volt semmi gond. És ebből lett elegem, hogy annyira befolyásolta a lányt, hogy még wc-re is csak engedéllyel mehetett

A lényeg, hogy már döntöttem, nekem ez nem kell újra, a lányt szerettem de így nincs értelme

2021. szept. 24. 10:56
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
Annyi nő van, mint égen a csillag. Minek felmelegíteni egy nem működő kapcsolatot?
2021. szept. 24. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!