Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem érti meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyak.kérd. kérdése:

Mit tegyek ha nem érti meg mennyire hiányzik nekem?

Figyelt kérdés
A párommal 2éve vagyunk együtt és amióta megszületett a gyerekünk (9hónapos) azóta a kapcsolatunk szépen lassan romlik és laposodik.A kötelező dolgokon kívül nem csinálunk semmi közöset és az együttlétek is elmaradnak sokszor .Ezt nem tudom eltitkolni látja is mindig ezen megy a veszekedés .Mindig mond valami kibúvót hogy miért van ez pedig természetesnek kellene lennie hogy foglalkozunk egymással

2021. júl. 22. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Na ezért nem kell gyereket vállalni..
2021. júl. 22. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
2 éve vagytok együtt és gyerek? Gratulálok...
2021. júl. 22. 23:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Normális válasz ami nem kioktatás esetleg?!
2021. júl. 22. 23:47
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Tehát pár hónap után összehoztatok egy gyereket, a semmire vállaltátok, még csak nem is ismertétek meg egymást. Úgy látszik ennyi idő kellett, mire beleunt a kényszerű családalapításba. Lehet, hogy már kifelé kacsingat, és lesz rosszabb is.
2021. júl. 22. 23:48
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Tehát 24 hónapja vagytok együtt, a gyerek 9 hónapos... azt ne mondd, hogy képesek voltatok gyakorlatilag fél év ismeretség után gyereket vállalni mert falnak megyek... normális vagy? Edd meg amit főztél akkor, csak szerencsétlen gyereket sajnálom, újabb elvált szülők elcseszett gyereke lesz...
2021. júl. 23. 00:02
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Normális válasz: ha nem lenne gyerek akkor szakítanotok kellene mert a soraidból az érződik ki keményen elkezdtetek eltávolodni érzelmileg egymástól. 24 hónap... ja az igaz hogy idő kell megismerni a másikat, kell egyfajta "feltöltődés" a gyermekvállalás előtt ami átvisz majd a nehezebb időszakokon (főleg hogy szülés után sokaknál előfordul depressziós állapot).

Ja amúgy hogy okosságot mondjak: keressetek fel egy jó párterapot mert szükségetek lenne rá, sok sikert! :)

2021. júl. 23. 00:53
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Szegény gyerek

Ennyi felelőtlen """szulobol"""" lesz a sok idegroncs gyerek.

2021. júl. 23. 07:26
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
A f*szomert kell nektek is egyből gyerek b*szki..
2021. júl. 23. 08:31
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Már most megvan a gyereke, visszacsinálni nem tudja. Én sem vállalnék félév után kisbabát valakivel, de szerintem a kérdezőnek pont nem segít, ha csak ezen lovagoltok.

Szóval: az már rég rossz jel, ha egyből veszekedni kezd, amit kinyitod a szádat, hogy lennének neked is igényeid. Ha nem lenne gyerek, akkor én is szakítanék, de így tényleg megéri a párterápiát, amennyiben ő is hajlandó részt venni rajta, és fejlődni. Mindig javasolják a terápiát, de nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, mert az nem csak abból a 40 percből áll, amennyit a pszichológusnál töltötök. A felismeréseket át kell vinni a mindennapokba, a gyakorlatban is alkalmazni kell, különben hatástalan. Tapasztalatból beszélek, én egyéni terápián vettem részt. Nekem segített, DE tettem is érte, hogy segítsen, itthon is sokat foglalkoztam az ott szerzett tudással.

Ha pedig semmi sem segít, akkor sajnos válni kell. Ezt megsínyli a gyerek, szóval mindenképp készülj fel arra, hogy az ő kis lelkét is ápolnod kell. Viszont még mindig jobb egy válás, mint benne maradni egy rossz kapcsolatban, ahol a gyerek is azt tanulja meg, hogy az érzelmileg elhanyagoló párkapcsolat a normális. A gyerekkori minták nagy szerepet játszanak majd az ő felnőttkori kapcsolataiban, ezért tudatosnak kell maradnod, és őt kell előtérbe helyezni. Beszélj pszichológussal, olvass gyerekpszichológiáról könyveket, stb.

2021. júl. 23. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez sajnos ott van elbaszva, hogy, ha jól számolom, fél év járás után terhes lettél. Ennyi idő alatt NEM ismeritek még rendesen egymást, nem derül ki, hogy csak egy gyorsan múló láng, vagy tartós kapcsolatra is jó-e. Pechetek van, mert a ti érzelmeitekből ennyire futotta. Ha nem lenne gyereketek, lett volna ebből egy max. másfél éves kapcsolat, rájöttetek volna, hogy nem illetek össze, és szépen elköszöntetek volna egymástól. Így meg, hát... Szívás. Görcsöltök még pár évig a gyerek miatt, aztán úgyis válás lesz.
2021. júl. 23. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!