Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én dobtam az exem de most még is hiányzik, mit tegyek?
Több mint két évig voltunk együtt de az anyja folyton bele szólt mindenbe és én ezt nem bírtam és végeztem
Viszont egy hónap után most hiányzik vagy nem is tudom
Írjak neki? Próbáljuk meg újra hátha? Vagy hülye vagyok és hagyjam?
Én fiú ő lány
Elég nehéz tud lenni a kompromisszumkészség kérdése.
Te tudod eldönteni, hogy hosszabb távon vajon tényleg megéri-e neked ez a befektetés?
De szerintem, ha családot terveznétek és megszületne a kicsi, akkor lenne igazán mérgező a helyzet. Nem tudnád kiélni a gyereknevelési elveidet.
Remélem, hogy egy picit hozzá tudtalak segíteni a jobb döntéshez. :)
Egy nő hianyzik nem ő.
Illuzio csak az h sokan ezt a hiányt az exre veítik ki
Szerintem gyászold meg szépen a hiányát - próbáld meg kialkotni magadból a rossz érzéseket valamilyen formában.
Visszamehetsz ugyan, de ha elölről kezdődik minden? Szükséged van arra, hogy egyszerre két embernek feleljél meg? Hol fog maradni az önbizalmad és az önbecsülésed idővel?
Én a nagyon súlyos korlátozásokat igencsak nehezen viselném. Szerencsére nekem még sosem volt anyós problémám nőként. (Mondjuk nem is voltak hosszú "párkapcsolataim", de ez már más lapra tartozik.)
Nem fog hiányozni a személyes fejlődés hiánya - átmenetileg egyedül? Ezt jól gondold meg, mert az elmulasztott évek VISSZAHOZHATATLANOK lesznek! Főleg, ha a fiatal korosztályhoz tartozol/tartoztok...
2-es válaszoló voltam.
Keress valaki mást, ne a múltban élj, a jövőre koncentrálj!!! Nem véletlen szakítottál, nyomós okod volt rá, mivel ez a probléma nem oldódott meg így újra szakítás lenne a vége.
Szedd össze magad és keress új barátnőt aki eltereli a gondolataidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!