Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én dobtam az exem de most még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas3791 kérdése:

Én dobtam az exem de most még is hiányzik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több mint két évig voltunk együtt de az anyja folyton bele szólt mindenbe és én ezt nem bírtam és végeztem

Viszont egy hónap után most hiányzik vagy nem is tudom

Írjak neki? Próbáljuk meg újra hátha? Vagy hülye vagyok és hagyjam?

Én fiú ő lány

2021. szept. 23. 05:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. En 10evvel kesobb a valasom legnagyobb pozitivumakent eltem meg h megszabadultam anyostol. Egy metely volt.
2021. szept. 23. 05:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehéz tud lenni a kompromisszumkészség kérdése.

Te tudod eldönteni, hogy hosszabb távon vajon tényleg megéri-e neked ez a befektetés?

De szerintem, ha családot terveznétek és megszületne a kicsi, akkor lenne igazán mérgező a helyzet. Nem tudnád kiélni a gyereknevelési elveidet.

Remélem, hogy egy picit hozzá tudtalak segíteni a jobb döntéshez. :)

2021. szept. 23. 06:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
hagyjad
2021. szept. 23. 06:50
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Természetes, hogy hiányzik, éveket voltatok együtt. Idővel könnyebben fogod kezelni a hiányát majd amint találsz valaki mást elfelejted.
2021. szept. 23. 07:12
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Egy nő hianyzik nem ő.

Illuzio csak az h sokan ezt a hiányt az exre veítik ki

2021. szept. 23. 07:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetes hogy hiányzik, viszont 2 év után az exednek le kellett volna állitani az anyját.
2021. szept. 23. 07:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyászold meg szépen a hiányát - próbáld meg kialkotni magadból a rossz érzéseket valamilyen formában.

Visszamehetsz ugyan, de ha elölről kezdődik minden? Szükséged van arra, hogy egyszerre két embernek feleljél meg? Hol fog maradni az önbizalmad és az önbecsülésed idővel?

Én a nagyon súlyos korlátozásokat igencsak nehezen viselném. Szerencsére nekem még sosem volt anyós problémám nőként. (Mondjuk nem is voltak hosszú "párkapcsolataim", de ez már más lapra tartozik.)

Nem fog hiányozni a személyes fejlődés hiánya - átmenetileg egyedül? Ezt jól gondold meg, mert az elmulasztott évek VISSZAHOZHATATLANOK lesznek! Főleg, ha a fiatal korosztályhoz tartozol/tartoztok...

2-es válaszoló voltam.

2021. szept. 23. 07:17
 8/17 Noren1989 ***** válasza:
78%
Semmit. A p1na hiànyzik. Nekem is hiànyozna. Kapd össze magad kicsit fejben és viselkedj férfi módjàra.
2021. szept. 23. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd meg. Legnagyobb tanulság a házasságomból számomra, ha újra kezdhetném, egyik fő szempont a másik családja lenne. Milyenek, milyen a kapcsolata velük, ők hogyan viszonyulnak hozzám, hozzánk.
2021. szept. 23. 07:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Keress valaki mást, ne a múltban élj, a jövőre koncentrálj!!! Nem véletlen szakítottál, nyomós okod volt rá, mivel ez a probléma nem oldódott meg így újra szakítás lenne a vége.

Szedd össze magad és keress új barátnőt aki eltereli a gondolataidat!

2021. szept. 23. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!